All Lifestyle

MINIMAL BUSINESS CARDS

maandag, februari 20, 2017Nena

Moo, business cards, minimal, interior blogger, fashion blogger, black and white, logo design
Ik heb eindelijk eens tijd gemaakt voor nieuwe visite kaartjes! Ze stonden al zo lang op mijn planning en nu ik heb besloten enkel nog te investeren in dingen die ik echt nodig heb, stonden nieuwe visitekaartjes als eerste op mijn to-do lijst!

I finally made some time for new business cards! They were on my list for such a long time and now  I've decided to only invest in things I really need, these new cards were the first on my to-do list!

Moo, business cards, minimal, interior blogger, fashion blogger, black and white, logo design, flat lay
Stiekem deelde ik nog steeds kaartjes uit met mijn oude layout en logo en dat is toch wel een beetje not-done hé ;) Dit zijn dus mijn eerste visitekaartjes met mijn nieuwe logo op. Ik wilde dat ze mooi aansluiten bij mijn layout want een visitekaartje geeft toch een eerste indruk van je website en stijl. Ik heb een simpel design ontworpen met kort en bondig alle nodige info op.   

Secretly I still shared my old business cards with my old logo and that's a bit of not-done hu ;) So these are my first business cards with my new logo. I wanted them to fit nicely with my layout cause a business cards is the first impression of your blog and style. I designed a simple design with succinctly all the necessary info. 

Moo, business cards, minimal, interior blogger, fashion blogger, black and white, logo design
Ik heb ze besteld op Moo.com omdat je hier gratis een proefpakket kan bestellen zodat je thuis kan uitzoeken welke kaartjes en kwaliteit je wil hebben. Je kan er ook ontzettend veel inspiratie opdoen! Erg knappe designs staan ertussen! Ik ben uiteindelijk voor de goedkoopste kaartjes gegaan met een matte afwerking - mensen gaan ze toch niet inkaderen dus ik wil er geen fortuin voor betalen - Over de kwaliteit ben ik meer dan tevreden! Het zijn stevige kaartjes met een zachte matte afwerking. Een  aanrader! Oja, deze post is niet gesponsord! 

I ordered them at Moo.com because here you can ordere a sample box so you can figure out what cards you want and which quality. You can also find a lot of inspirational designs on their website! I got the cheapest cards cause people probably won't frame them so I don't see why I should give them ultra fancy cards. I'm more than satisfied about the quality! They're sturdy cards with a soft matte finish. Oh and this post is not sponsored btw!

You Might Also Like

7 COMMENTS

 1. They look amazing! I should really get some nice business cards as well! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk seg, ik ben ook bezig aan mijn visitekaartjes, die site ga ik zeker checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er echt prachtig uit! Bedankt voor de tip ook, ik ben zelf ook nog op zoek naar nieuwe visitekaartjes dus ik ga deze site zeker checken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooie kaartjes zijn het, mensen kaderen ze misschien niet in maar het zijn toch wel pronkstukjes ;)

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh top dit, ik moet ook nog kaartjes laten maken dus ik denk dat ik eens op hun website ga kijken! Thanks for sharing X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh zo mooi! Ik heb ook echt dringend nieuwe kaartjes nodig! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier