All Outfit

PATENT BLACK

maandag, februari 06, 2017Nena

All black outfit, patent, zara, sacha boots, acne jensen inspired, karl lagerfeld hat, puffer jacket

Hello loves! Ik draag heel wat nieuwe items vandaag maar laten we het hebben over deze awesome enkellaarsjes van Sacha shoes!

Hello loves! I'm wearing many new items today but let's talk about these damn pretty ankle boots from Sacha shoes!  

H&M pastel pink sweater, dark red lipstick, puffer jacket noisy may
All black outfit, patent, zara, sacha boots, acne jensen inspired, karl lagerfeld hat, puffer jacket

Ik heb lichte schoenenverslaving, zeker wanneer ze zwart en basic zijn. Sacha shoes had weer een geweldig paar in hun collectie die ik niet kon weerstaan. Toen ik ze zag wist ik direct dat deze laarsjes de perfecte vervanging zouden zijn voor mijn oude gelijkaardige exemplaren. Zwarte enkellaarsjes zijn items waar ik altijd heel lang plezier van heb en ook steeds weer opnieuw koop. Ik hou ervan dat deze ge├»nspireerd zijn op de Jensen laarsjes van Acne maar deze zijn natuurlijk veel beter betaalbaar! Winwin! 

I'm lightly addicted to shoes, especially when they're black and great basics. Sacha shoes has a beautiful new collection which was impossible to resist. When I saw these boots I knew they would be the perfect replacements for my old similar ones. Ankle boots are items I enjoy for a very long time and I always re-buy them! I love that these ones are inspired by the Jensen boots from Acne, but these ones are way more affordable! Win win situation! 

All black outfit, patent, zara, sacha boots, acne jensen inspired, karl lagerfeld hat, puffer jacket
All black outfit, patent, zara, sacha boots, acne jensen inspired, karl lagerfeld hat, puffer jacket

Bij deze wil ik jullie ook een Zara sale vondst tonen! Ik kon het niet geloven toen ik deze lak leren broek in de sale zag hangen, in mijn maat nogwel! Hoe heeft deze broek de sale in hemelsnaam kunnen halen? En zoals jullie zien ben ik ook voor de fishnet sokken bezweken, ze passen perfect bij deze laarsjes!

I also wanna show you a new Zara sale catch! I couldn't believe it when I saw these patent pants on sale, and still available in my size! How is it even possible these pants hit the sale!? And as you can see I also succumbed for fishnet socks, they fit perfect with these booties!

All black outfit, patent, zara, sacha boots, acne jensen inspired, karl lagerfeld hat, puffer jacket
All black outfit, patent, zara, sacha boots, acne jensen inspired, karl lagerfeld hat, puffer jacket

Noisy May jacket   -   Karl Lagerfeld hat  -  H&M sweater   -   Zara pants   -   Asos socks   -   Sacha shoes boots*

You Might Also Like

6 COMMENTS

 1. Ik werd echt mega excited als ik die broek zag! Echt stom da t een sale was want nu ga k die zelf nooit vinden :(

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super coole look! Ik wil ook al lang fishnet sokken ­čśŹ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The queen of black! Mooie look babe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sacha schoenen for the win! Zitten zo goed en zijn echt betaalbaar. De rest van de outfit is ook zeker geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier