All Outfit

FOR THE LOVE OF COBALT BLUE

zaterdag, februari 11, 2017Nena

Outfitpost, cobalt blue accessoiries. Wearing karl lagerfeld sneakers and the kooples jacket

Hi sweeties! Op deze grijze winterdag wil ik jullie een nieuwe outfit laten zien! Zijn jullie ook helemaal weg van kobaltblauw? Dan check zeker deze outfit!

Hi sweeties! I wanna show you a new outfit on this grey winterday. Do you also love cobalt blue as much as I do? Then definitely check out this look!

Black Outfit, cobalt blue accessoiries. Wearing karl lagerfeld sneakers and the kooples jacket
Black outfit, cobalt blue accessoiries and the kooples jacket
Deze kleur fleurt elke outfit op! De combinatie met zwart vind ik super leuk want het contrast doet de blauwe kleur nog meer uitspringen. Wat ik also tof vind aan deze sjaal is de lengte. Eigenlijk is het een mannen sjaal maar die vind ik net leuker omdat ze niet zo lang zijn. Ik haat die dikke lange sjaals die zo dik zijn dat je er met je hoofd bijna niet meer bovenuit komt.

This color spices up every outfit! I love the combination with black cause the contrast does the blue color stand out even more. What I also love about this scarf is the length. In fact it's a men scarf and I love them more cause they're not so long. I hate those big scarves where you almost don't see your head anymore. 

Wearing karl lagerfeld sneakers
Ik heb ze gecombineerd met mijn matchende sneakers van Karl Lagerfeld. Hoewel ik ze niet zo vaak draag omdat het satijn echt heel gevoelig is voor vlekken, ben ik toch altijd super gelukkig als ik ze aan heb!

I combined them with my matching blue sneakers from Karl Lagerfeld. However I don't wear them that much because the satin is so fragile, it's always happy feet-time when I do! 

Black Outfit, cobalt blue accessoiries. Wearing karl lagerfeld sneakers and the kooples jacket
Black Outfit, cobalt blue accessoiries. Wearing karl lagerfeld sneakers and the kooples jacket

The kooples jacket   -   Mango jumper   -   Asos jeans   -   Alveara scarf (via Bijenkorf)   -   Karl Lagerfeld sneakers (via Zalando)

You Might Also Like

9 COMMENTS

 1. die blauwe kleur staat je super goed! leuke outfit! groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Zelf draag ik nooit zo'n fel blauw maar het staat je echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuk met die blauwe accenten, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kobaltblauw is één van mijn favoriete kleuren ,dus ik ben fan!

  x Karen
  www.dressinginlabels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit! Ik ben echt zot van blauw in mijn kledij, dus zo'n sjaal vind ik echt zalig! :D

  xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This look is SO cool! I've always had a thing for this cobalt blue color! SO pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kobalt is echt zoooo mooi, ik ga er zelf ook altijd op af in de winkel, looooove de sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier