All Lifestyle

REVIEW: XLS SLIMMING TEA

dinsdag, september 06, 2016Nena

Kuur koude afslankingsthee, XL-S, viata, online apotheek, slimming tea, review

Hi loves! Houden jullie ook zo van thee? Ik ben sinds enkele jaren een echte thee-leut geworden. En dan ben ik ook nog zo iemand die zijn thee opwarmt, laat afkoelen en dan vergeet dat ie thee heeft gemaakt. Onlangs heb ik de kuur koude afslankingsthee van XLS geprobeerd. Ik heb hem verkregen via Viata, een online apotheek met heel wat fijne producten. Waarschijnlijk denken jullie nu 'wat moet zij met afslankingsthee' maar ik was wel benieuwd naar de smaak ervan en ik had ook geen drastische gevolgen in gedachten. Zijn jullie ook benieuwd ?

Hi loves! Do you love tea as much as I do? Since a couple of years I'm a huge tea addict. I'm the kind of person who makes tea, let it cool down and forget my tea. A while ago I tried the cold slimming tea of XLS. I got it from Viata, an online pharmacy with great and usefull products. You probably think now 'why does she need slimming tea' but I was just curious about the taste and I didn't expect big changes. Are you curious?


Kuur koude afslankingsthee, XL-S, viata, online apotheek, slimming tea, review
Om te beginnen kan je de thee koud drinken. Hah een pluspunt voor mij want nu hoef ik hem niet te laten afkoelen en vergeet ik hem dus ook niet. Ondertussen ben ik het ook al gewoon om koude thee te drinken. De beloftes op de verpakking zeggen dat de thee de afbraak van vetten bevordert, het honger gevoel helpt verminderen en het energieverbruik verhoogt. Dit zou komen door de speciale samenstelling van ingrediĆ«nten en de manier waarop de thee gemaakt is. Verder smaakt hij gewoon naar citroen. 

To begin you can drink the tea cold. Hah that sounds good to me cause now I can't forget my tea anymore! And meanwhile I'm used to cold tea. The promises on the package saying the tea helps the breakdown of body fats, helps reducing the appetite and increase energy consumption. This all should happen because of the ingredients and how the tea is made. Furthermore it just tastes like lemon.

Kuur koude afslankingsthee, XL-S, viata, online apotheek, slimming tea, review
Aangezien er op de verpakking niet stond hoeveel en wanneer je de thee het beste drinkt, heb ik tijdens mijn testperiode 1 kopje per dag gedronken tijdens de ochtend of voor het slapengaan. De smaak vond ik alvast heel erg lekker! Hij smaakt naar citroen maar ook niet overdreven, het is echt een verfrissend smaakje, yummy!

Since the packaging doesn't say anything about how much you should drink, I drank one cup a day during the morning or before bedtime. It was very tasty! It tastes like lemon but not too much, it's a refreshing taste, yummy!  

Kuur koude afslankingsthee, XL-S, viata, online apotheek, slimming tea, review
Ik doe niet aan sport en ik hou me ook niet in voor lekker eten. Maar over het algemeen probeer ik tegenwoordig wel gezond te eten. Mijn gewicht is al jaren stabiel maar ik weet perfect na welke maaltijden ik bijkom. Als ik enkele dagen ongezond eet en veel snoep dan kom ik lijk ieder normaal persoon ook wel wat bij. Maar de dagen erna gaat dat er ook weer af omdat ik dan weer gezond eet. Zo schommelt mijn gewicht voortdurend op en neer. De kuur koude afslankingsthee heeft mij geen kilo's doen verliezen maar is ook niet onopgemerkt gebleven. Ik zag duidelijk aan de weegschaal dat mijn gewicht niet meer hetzelfde was en lichtjes daalde. Zelfs na enkele dagen ongezond eten ging mijn gewicht nog steeds niet terug omhoog. De thee heeft dus wel degelijk een effect op mijn lichaam! Volgens mij zou hij nog beter werken in combinatie met een dieet maar daar kan ik niet over oordelen. Ik zou hem alleen al voor de smaak en het 'koude' concept opnieuw kopen. 

I don't do sports and I do like fast food. But overall I try to eat healthy nowadays. My weight has been stable for years and I know exactly after which meal I gain weight. If I eat unhealthy and a lot of candy for a few days, I gain weight like everyone else. But the next days I also lose this again. So my weight go's up and down all the time. The treatment cold slimming tea didn't make me lose a lot of weight but hasn't gone unnoticed either. I saw the number on the scale slightly decreasing day after day, even after some fastfood meals I didn't gain weight. This proves the tea really has an effect on my body. I think it'll even work better in combination with a diet but I can't say anything about that. I personally would buy this tea again just for the great taste! 

Kuur koude afslankingsthee, XL-S, viata, online apotheek, slimming tea, review

De thee is te koop in de webshop van Viata!

You can buy the tea at the webshop of Viata!

You Might Also Like

4 COMMENTS

 1. Mmmm deze moet ik ook eens proberen!
  Ben echt thee verslaafd de laatste tijd, ik probeer gezonder te eten en drinken :-)

  Elien I www.littlelouvain.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idem hier! Ik lust geen koffie en thee is mijn alternatief geworden :D

   Verwijderen
 2. Wat fijn dat ie effect heeft en dat hij lekker smaakt dat vind ik nog wel belangrijker eignelijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat is oa de reden waarom ik hem opnieuw zou kopen!

   Verwijderen

Contactformulier