All Beauty

YVES ROCHER GLOSSY LIP PEN

donderdag, september 01, 2016Nena

Yves rocher, glossy lip pens, Rose somptueux, Rouche flamboyant, swatches, fashion blogger, belgie, belgium, mode blogger
Hi loves! Ik ben er even tussenuit geweest omdat ik dacht dat ik in de vakantie meer tijd zou hebben, wat dus niet zo was. Maar nu het schooljaar weer begint heb ik eindelijk weer wat routine in mijn leven en weer tijd om te bloggen, joepie! Ik wil jullie al een tijdje de lip pens van Yves Rocher tonen. Ik ben een enorme fan van de Hema Soft matt lip balms dus ik was dan ook heel erg benieuwd naar de Glossy lip pens van mijn favoriete beauty merk Yves Rocher. Kijken jullie mee?

Hi Loves! I went away for a few weeks because I thought I'd have more time when it's vacation but that wasn't true. Now that school starts again I'll finally get some more routine in my life and also some time to blog again! Hooray! I want to show you for a while the lip pens of Yves Rocher. I'm a huge fan of the Hema Soft matt lip balms so I was also very curious about the Glossy lip pens of my favorite beauty brand Yves Rocher. Do you take a look with me? 

Yves rocher, glossy lip pens, Rose somptueux, Rouche flamboyant, swatches, fashion blogger, belgie, belgium, mode blogger
Yves rocher, glossy lip pens, Rose somptueux, Rouche flamboyant, swatches, fashion blogger, belgie, belgium, mode blogger
De eerste kleur is 'Rouge flamboyant', een mooie felrode kleur. Dit vind ik een kleur die iedereen moet hebben, het staat classy en chic bij alles! De lip pen is heel fijn in gebruik en super zacht, hij geeft veel meer pigment af als ik dacht. Hier ben ik alvast fan van!

De first color is 'Rouge flamboyant' a bright red color. This is a color every one should have, it looks very classy and chic on every moment! The lip pen is nice to use and super soft. Also the pigment is a lot better than you'll think at the first moment. Als tweede zien jullie 'Rose Somptueux', dit is echt een Barbie roze kleur. Ik was nogal sceptisch over deze kleur omdat ik dacht dat ik op een echte barbie zou lijken met mijn blond haar. Maar om eerlijk te zijn vind ik het echt wel tof! Het is duidelijk een opvallende kleur maar toch vind ik het een heel erg mooie kleur. De textuur is net hetzelfde als de Rouge flamboyant en ook het pigment is erg goed! 
Hij houdt relatief lang als je niets drinkt of eet, maar het fijne aan lip pens is dat ze zo gemakkelijk aanbrengen dus ik vind het niet zo erg om het even opnieuw te doen. 

The second one is 'Rose Somptueux', this is such a Barbie pink color haha. At first I wasn't that enthousiast cause I thought I'd look like a real Barbie. But to be honest I really like the color! It's a very extravagant color but also a beautiful color. The texture and pigment is just as the previous. It stays relatively long if you don't eat or drink. But that's what I love about lip pens, they're so easy to bring on, so I don't mind to repeat it.


Ik ben fan van deze lip pens, ze maken mijn lippen super zacht en ik ben al aan het uitkijken naar andere kleurtjes om mijn collectie uit te breiden!

I'm a fan of these lip pens! They make my lips super soft, which I totally love! I'm already looking for some other colors to buy. 


- Hebben jullie al ervaring met de Glossy lip pens van Yves Rocher?

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier