All Inspiration

WANTED: ZARA PIECES

dinsdag, september 13, 2016Nena

zara, wishlist, musthaves, fall, winter, 2016

Hi loves! Elk seizoen heb ik wel een favoriete winkel die mijn hart steelt. Afgelopen zomer vond ik heel wat leuke kledingstukken bij h&m en het ziet er naar uit dat ik nu helemaal weg ben van de huidige Zara collectie! 
De bovenstaande items zijn meer dan welkom. De zilveren laarsjes zijn niet helemaal mijn stijl maar ik zag ze al bij enkele bloggers en ze staan echt wel leuk! Net zoals de 'shearling' jas, die mag absoluut niet ontbreken deze winter. Hoewel ik de zomer nog lang niet beu ben, kijk ik er stiekem toch al naar uit om herfstkleding te dragen. - Hebben jullie ook elk seizoen zo een favoriete winkel?


Hi loves! Every season I have a favorite store that steals my heart. Last summer I found a lot of nice clothes at H&M and now it looks like I'm completely in love with the current Zara fall collection. The above items are more than welcome! The silver sock boots are not really my style but I already saw a few bloggers wearing them and they look really nice. Just like the shearling jacket, which should absolutely not be missing this winter. Although I'm not tired of summer yet, I'm secretly looking forward to wear fall clothes. - Do you also have that one favorite store every season? 

You Might Also Like

8 COMMENTS

 1. Totally loving these pieces. Just recently shopped there and accidentally walked out with way more than I planned on! Oops!

  Xo, Jen || http://laxmilifestyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha been there done that! Happens all the time to me when I visit Zara :D

   Verwijderen
 2. Die jas probeer ik te bestellen, maar hij is altijd uitverkocht, bijgevuld en terug uitverkocht. Hopelijk heb ik vanavond geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zilveren laarsjes zijn helemaal mijn ding!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zara is op dit moment ook mijn favoriete winkel, ze blijven maar met toffe nieuwe items komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja wat een heerlijke collectie! Die laarsjes hebben al een paar keer in mijn mand gezeten, maar elke keer twijfel ik. Nu weer, misschien gewoon eens bestellen? ;) x Chantal www.commedescoco.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier