All Outfit

GREYSCALE BIKER LOOK

vrijdag, september 09, 2016Nena

Biker waistcoat, jbc, grey jeans, marc b yaz bag, chanel inspired

Hi loves! Ik ben nog steeds verliefd op het mooie weer! Fijn dat er af en toe ook eens een off-day is waarop ik alvast een herfst outfit kan dragen. Inclusief mijn nieuwe favoriete tas van Marc B! 

Hi loves! I'm still in love with the weather! It's nice there's an off-day now and then so I can already wear a fall outfit. This included with my new favorite bag from Marc B!

Biker waistcoat, jbc, grey jeans, marc b yaz bag, chanel inspired
Ik heb een hele lange tijd gezocht naar het perfecte bikervest en ik vond hem uiteindelijk bij een Belgische winkel waar ik niet vaak genoeg kom, JBC! Als kind kocht ik hier vaak kleding maar nu heb ik de winkel weer herontdekt. Ze spelen de laatste tijd goed in op de nieuwe mode trends! 

I've been searching for a long time after the perfect biker waistcoat and I finally found it at a Belgian store I don't visit enough, JBC! As a child I bought almost bought all my clothes here but now I rediscovered it. They're very good up to date with the latest trends lately! 

Biker waistcoat, jbc, grey jeans, marc b yaz bag, chanel inspired
Mijn nieuwe 'Yaz' tas van Marc B kon je al verschillende keren spotten op mijn Instagram. Ik ben echt fan van al hun tassen. Naast deze zwarte tas hebben ze nu ook heel veel pastel kleurtjes die voor heel wat 'happiness' zorgen! De tas heeft de ideale maat en is verdeelt in drie vakken, ook is er een 2e effe zwarte draagriem bijgeleverd zodat je kan wisselen. Ik gebruik hem bijna dagelijks sinds ik hem heb

You could already spot my new 'Yaz' bag from Marc B at Instagram. I'm a big fan of their bags. Except this black one they also have many pastel colors which bring us a lot of happiness. The bag size is perfect and it's divided in three parts. There's also a second black belt included so you can change. I almost use it everyday since I received it!

Biker waistcoat, jbc, grey jeans, marc b yaz bag, chanel inspired
Biker waistcoat, jbc, grey jeans, marc b yaz bag, chanel inspired
Biker waistcoat, jbc, grey jeans, marc b yaz bag, chanel inspired

Marc B bag*   -   JBC biker coat   -   Uniqlo top*   -   Mango jeans   -   H&M Divided boots

You Might Also Like

2 COMMENTS

Contactformulier