All Outfit

CROCHET TOP AND DUNGAREES

vrijdag, september 02, 2016Nena

Crochet long sleeve top, moth clothing, asos dungarees, all black, grey hair, mode blogger, belgie, street style

Ik heb eindelijk weer de tijd gevonden om outfits te shooten! Wat heb ik dit enorm gemist! Kijken jullie mee?

I finally found time again to shoot my outfits! Gosh I missed this. Do you take a look with me?

Crochet long sleeve top, moth clothing, asos dungarees, all black, grey hair, mode blogger, belgie, street style
Ik draag mijn salopet niet zo vaak maar met dit weer is ze ideaal! Perfect om herfst kleding te dragen en nog steeds warm genoeg om zomer kleding te dragen. Zo mag het voor mij het hele jaar blijven! De salopet kocht ik enkele jaren geleden via Asos en ik vind ze nog steeds super tof! Net als de 'crochet' top van Moth Clothing, een webshop die ik pas ontdekt heb. Ze hebben een geweldig toffe zwart/wit collectie, meer moet dat niet zijn om mij te overtuigen ;) Sowieso ga je deze top nog vaker zien want het is een must-have item dit seizoen! 

I don't wear my dungarees often with this weather they're perfect! It's nice to wear fall clothing and summer clothing at the same time. Can it be like this all year long please? I bought the dungarees a few years ago at Asos and I still adore them! Just like this crochet top from Moth Clothing, a webshop I recently discovered. They have an amazing black and white collection, you don't need more to convince me ;) Anyway you're going to see this top a lot cause it's a must-have item this season! 

Crochet long sleeve top, moth clothing, asos dungarees, all black, grey hair, mode blogger, belgie, street style
Crochet long sleeve top, moth clothing, asos dungarees, all black, grey hair, mode blogger, belgie, street style

Moth Clothing top* (on sale)   -   Asos dungarees   -   Converse shoes (via asos)

You Might Also Like

5 COMMENTS

Contactformulier