All Shopping

THE PERFECT PARTYGIFT

vrijdag, december 23, 2016Nena


Hi loves! Als jullie nog op zoek zijn naar een last minute kerstcadeau zou ik zeggen: ren naar Sacha voor de geweldige Luz Accessoires! Ik heb al enkele items in mijn bezit, kijken jullie mee?

Hi loves! If you're still searching for a last minute Christmas gift I would say: run to Sacha for these pretty Luz Accessories! I already some pieces of the collection, take a look with me!

Luz accessoires, minimal jewelry, juwelen, sterrenbeeld, zodiac, letters, sacha shoes

Ik heb dit minimalistische juwelenmerk net ontdekt en ben er al helemaal weg van! Ik ben niet zo een juweldragen tenzij het items zijn met een emotionele waarde. Juwelen die ik gekregen heb, die een leuke herinnering met zich meedragen, of gepersonaliseerde juwelen zoals deze die je ook in de collectie van Luz accessoires kan vinden. 

I recently discovered this jewelry brand and I'm already in love! I'm hardly wear jewelry unless it are items with an emotional value. Jewelry I received, with a nice memory or personalized items these ones which you can also find in the Luz Accessories collection.

Luz accessoires, minimal jewelry, juwelen, sterrenbeeld, zodiac, letters, sacha shoes

Je kan ze helemaal zelf samenstelling en beginnen met een basis als een armband of een ketting zoals mij. Ik ging voor deze een fijne zilveren ketting.

You can customize them yourself by starting with a base like a bracelet or necklace like me. I went for this this silver necklace.

Luz accessoires, minimal jewelry, juwelen, sterrenbeeld, zodiac, letters, sacha shoes

De bedeltjes die je eraan hangt kan je volledig zelf kiezen. Ik ben gegaan voor twee symbolen met mijn sterrenbeeld 'leeuw'. De ene heeft het zodiac symbool van leeuw en de andere heeft het sterren figuur. Super leuk! Verder heb ik ook nog de eerste letter van mijn naam genomen omdat het wel tof is om die te combineren met de sterrenbeelden, zo is het pas echt een persoonlijk juweel ;) En omdat afwisseling leuk is kan ik ook altijd nog de eerste letter van mijn vriend zijn naam en een hartje gebruiken. Ik vind het geweldig dat ze zo klein, subtiel en minimalistisch zijn. 

You can choose the charms of your choice. I went for two symbols with my zodiac 'leo'. One has the zodiac symbol of a leo and the other has an astrology print of the stars. So cool! I also have an initial of the first letter of my name, I'd be nice to combine it with the zodiac symbols, so it's really a personal jewel! And because it's nice to change now and then I can also use the letter of my boyfriends name in combination with a hear. I love how small, subtle and minimalistic they are!

Luz accessoires, minimal jewelry, juwelen, sterrenbeeld, zodiac, letters, sacha shoes

Je kan de collectie van Luz Accessoires bij Sacha shoes kopen en als we dan toch aan het shoppen zijn dan is dit misschien ook het ideale moment voor een nieuw stel pumps voor de eindejaarsfeesten! 

You can find the Luz Accesoiries collection at Sacha shoes and if we're shopping it's maybe also the prefect moment to look out for some pumps to party!


Happy Holidays!

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier