All Interior

CHRISTMAS IN MY ROOM

maandag, december 12, 2016Nena

Polar bear, mapiful poster, ikea lamp, christmas tree mini, action

Ik hou van de kerstperiode en sinds enkele jaren versier ik mijn kamer met kerstdecoraties. Omdat mijn interieur minimalistisch is, was mijn kerstdecoratie afgelopen jaren ook zwart / wit. Toch miste ik de echte kerstsfeer hierin, de gezelligheid en de warmte die erbij hoort. Dus dit jaar heb ik een toegeving gedaan voor de enige echte kerstkleur: rood. Kijken jullie mee?

I love Christmas-time and for a few years now I've started to decorate my room with Christmas decorations. Because my interior is minimalistc, my decorations were also black and white. Still I missed the Christmas spirit, the cosiness and the warmt. So this year I made a concession fort he ultimate Christmascolor: Red.

Polar bear, led light, marble plate, mini christmas tree, snow, action, kerstboom
Christmas decoration, minimal, black, red, hema, menu kaart

Ik vond deze boompjes bij Hema, eigenlijk zijn het menukaarten – oeps. Ik heb ze op mijn salontafeltje gezet met een heerlijke geurkaars ertussen. Lowbudget en toch decoratief!

I found those trees at Hema, they’re actually menu cards – oops. I put them on my coffee table together with a scent candle. Lowbudget and very decorative!

Minimal christmas decorations, black white red, ikea, kerstmis, decoratie, interieur

In plaats van extra decoratie toe te voegen aan mijn interieur – less is nog steeds more - probeer ik zoveel mogelijk bestaande items te vervangen met een Kerstthema. Zo heb ik mijn kussenhoezen en opbergdozen vervangen door exemplaren met een subtiel Kerstmis printje.

Instead of adding extra decorations to my interior – Less is still more – I try to replace as many as possible existing items with a Christmas theme.  I changed my pillows and storage boxes by ones with a subtle Christmas print.

Ikea, fejka, christmas tree, white, kerstboom, wit, vinter 2016

Voor mij geen Kerstmis zonder kerstboom. Ik heb helaas geen plaats voor een echte kerstboom dus ben ik voor dit kleine Ikea boompje met een rode pot gegaan. Hij past perfect op mijn boekenplank!

For me no Christmas without a Christmas tree! Unfortunatally I don’t have space for a real tree so I went for  his little tree from Ikea with a red pot. It fits perfect on my bookshelf!

Velux, christmas, window sticker, snowflake, blokker, raamstickers, sneeuw, dakraam, kerstmis

Ook mijn VELUX Dakraam mag dit jaar meevieren. Ik vind het altijd mooi als ik het zie sneeuwen doorheen het raam van mijn kamer. Omdat de kans op een witte Kerst weer vrij klein is heb ik zelf maar voor sneeuwvlokken gezorgd ;) Je kan deze raamstickers bij Blokker vinden.

Also my VELUX window may enjoy Christmas this year. I love it when I see snow through my VELUX window. This year I went for my own white Christmas ;)
Zo, wat vinden jullie van mijn Kerstversiering? 's Avonds is het echt gezellig! 

How do you like my Christmas decorations? In the evening it's so cosy! 

You Might Also Like

5 COMMENTS

 1. Ziet er super gezellig uit! Fijne kerst alvast;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So beautifully minimal I love it!

  http://arabellawright.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk heb je dat gedaan! En die beer aah cutee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. subtiel maar aanwezig
  ik vind het zeker geslaagd

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier