All Shopping

NEW BALD. BOOTS

woensdag, december 07, 2016Nena

Bald. Balddot. connectedtofashion, leya boots

Hi loves! Vandaag wil ik jullie mijn BALD. laarzen showen die net zijn aangekomen. Ik vind ze helemaal geweldig en ik ben er zeker van jullie ook! Ik was de gelukkige winnaar van de giveaway van Connected to fashion en deze laarzen zijn precies de coole laarzen die ik nog nodig had.
BALD. is een Zweeds merk met de focus op opvallend design met luxe materialen en kwaliteit. 

Hi loves! Today I wanna show you my BALD. boots that just came in. I'm loving these boots and I'm sure you will too! I was lucky to win them thanks to the giveaway of Connected to fashion and they're exactly the pair of cool boots I needed right now. 
BALD. is a Swedish brand with the focus on bald (bold) design with luxury materials and quality to relay on. 
Bald. Balddot. connectedtofashion, leya boots
Ik show jullie zo snel mogelijk deze beauties in een outfitpost! Ondertussen kan je ze hier vinden.

I will show you these beauties in an outfitpost soon! Meanwhile you can find them here.

You Might Also Like

5 COMMENTS

Contactformulier