All Outfit

NEUTRAL TONES

zaterdag, december 31, 2016Nena

Beauty & bobs sweater, mickey mouse, marc b bag, bald. boots, mango ripped jeans

Hi loves! Back to my roots, een nieuwe outfit met neutrale kleuren. Ik wil jullie ook laten zien hoe je deze awesome BALD. boots kan combineren!

Hi loves! Back to my roots so here's another outfit with neutral tones. I also want to show you how I wear my awesome BALD. boots. Let's have a look!

Marc b chats bag, mango ripped jeans, bald. boots

Hier zijn ze dan! Samen met mijn everyday-handtas van Marc B vormen ze een sterk team samen!

Here they are! Together with my everyday handbag from Marc B, they are a strong team! 

Beauty & bobs sweater, mickey mouse, marc b bag, bald. boots, mango ripped jeans

Valt het op dat ik nog steeds een grote fan ben van mijn Beauty & Bobs sweater? Hij is zo heerlijk warm en nu met deze koude temperaturen neem ik hem bijna automatisch elke dag uit mijn kledingkast. Als je een koukleum bent zoals ik, dan raad ik je deze sweater echt aan! Hij is ook nog in twee andere kleuren btw.

Do you notice that I'm still a huge fan of my Beauty & Bobs sweatshirt? It's soo adorable and warm and now with those cold temperatures outside, I almost pick it automatically every day from my wardrobe. If you're a shivery type like me, than I highly recommend this sweater ;) It's also available in two other colors btw! 

Beauty & bobs sweater, mickey mouse, marc b bag, bald. boots, mango ripped jeans
Beauty & bobs sweater, mickey mouse, marc b bag, bald. boots, mango ripped jeans
Beauty & bobs sweater, mickey mouse, marc b bag, bald. boots, mango ripped jeans

Beauty & Bobs sweatshirt*   -   Mango jeans   -   BALD. boots*   -   Marc B bag*

You Might Also Like

1 COMMENTS

  1. Supermooie broek! En ik ben fan van je haar :)

    xx

    http://www.annelieshellem.com

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier