All Outfit

TARTAN AND BOW TIES

woensdag, december 28, 2016Nena

Tartan, checkered, jacket, zara, red, winter

Hi loves! Ik hoop dat jullie genoten hebben van de Kerstdagen en leuke kerstcadeautjes hebben gekregen! Ik show jullie vandaag mijn laatste nieuwe Puma sneakers van Sooco! 

Hi loves! I hope you enjoyed the Christmas days and that you received lots of lovely presents! Today I'm showing you my new Puma sneakers from Sooco! 

Tartan, red, jacket, cut off jeans, zara, puma hear basket, sneakers, patent, bow, black, sooco

Toen ik deze schoenen voor het eerst zag verschijnen op Instagram wist ik meteen dat ik deze moest hebben! Ze zijn tegelijk casual en chique en ik vind de mega strik helemaal geweldig! Ik heb de schoenen gevonden via Sooco, een webshop die ik onlangs ook meteen aan mijn favorieten heb toegevoegd. Als je op zoek bent naar nieuwe schoenen of sneakers, zeker een kijkje nemen! 

When I saw these shoes passing on Instagram, I knew that I needed them! They're both casual and chic and the big bow tie is just awesome! I found these shoes at Sooco, a webshop I recently discovered and also immediately added to my favorites. If you're searching for some new shoes or sneakers, make sure to check to take a look!

Red, tartan, jacket, checkered, pauls boutique, shopper, bag

Ik heb de schoenen gecombineerd met mijn geruit jasje van Zara. Eeuwige liefde dit jasje, ook al heb ik hem dit jaar nog niet vaak gedragen.

I combined the shoes with my tartan jacket from Zara. Everlasting love with this jacket, even if I don't wear it that much. 

Puma heart, sneakers, baskets, black, patent, bow tie, shiny, sooco

Zijn ze niet ge-wel-dig? De grote strik is een echte eye catcher, zo leuk gevonden! Ik heb nu satijnen veters erin, maar er zitten ook nog van die heerlijk dikker veters bij die je al op mijn Instagram kon zien. 

Aren't they AWESOME? The big bow tie is the perfect eye catcher, so cute! I'm wearing the silk laces right now but there are also big knitted laces included, you can spot them on my Instagram

Tartan, red, jacket, cut off jeans, zara, puma hear basket, sneakers, patent, bow, black

Zara jacket   -   Zara sweater   -   Zara jeans   -  Pauls Boutique bag*   -   Puma sneakers* (via Sooco)

You Might Also Like

2 COMMENTS

 1. LOVE die schoenen!


  http://www.fuckhighclass.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die jas, die heb ik ook nog ergens liggen. Moet hem maar weer eens opzoeken :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier