All Outfit

RED PUFFER JACKET

zondag, december 04, 2016Nena

Red, puffer jacket, padded, puffy, pull and bear, oversized, outfit
Hi loves! Ik heb 'puffy' jassen altijd al leuk gevonden maar nu het dé jassen trend is voor deze winter zie ik pas hoe geweldig ze echt zijn. Ik ging op zoek naar een rode en die vond ik vorige week bij Pull and Bear, helemaal zoals ik zocht! Let's have a look!

Hi loves! I've always liked puffer jackets but now they're thé IT-jacket of this winter I just see how great they really are. I went searching for a red one and found it at Pull and Bear last week, exactly like I was looking for! Let's have a look!

Red, puffer jacket, padded, puffy, pull and bear, oversized, outfit
Ik heb besloten dat ik meer rood moet dragen. Hoewel ik niet vaak kleuren draag heb ik al vaker gehoord dat ik goed sta met rood. Ik denk dat iedereen wel zo een kleur heeft waar hij/zij goed mee staat en in mijn geval is dat dus rood. Kan ik mee leven want ik heb helemaal verliefd op deze jas! Hij is lekker oversized en zo dik! Aah hier wil ik de hele winter in leven. 

I decided I have to wear more red. However I don't wear colors that often, I've often heard that I look good with red colors. I think everyone has that one color he looks good with and in my case that's red. I can live with that cause I'm so in love with my jacket! It's oversized and so puffy! Aah can I wear this everyday please. 

Red, puffer jacket, padded, puffy, pull and bear, oversized, outfit
Ik draag ook mijn favoriete jeans van Mango and mijn slangen print schoenen van &Other stories, ze blijven zo leuk! Enerzijds zijn ze speciaal maar anderzijds passen ze ook bij super veel outfits!

I'm also wearing my favorite ripped jeans from Mango and my snake skin shoes of &Other Stories, still love them! They're special but also fit with everything. I like!

Red, puffer jacket, padded, puffy, pull and bear, oversized, outfit
Red, puffer jacket, padded, puffy, pull and bear, oversized, outfit

You Might Also Like

8 COMMENTS

Contactformulier