All Outfit

SOFT PINK AND KNITTED TROUSERS

dinsdag, oktober 25, 2016Nena

Pink blazer, knitted trousers, tango, creepers, bent merkschoenen, outfit

Hi loves! Het weer is behoorlijk grijs buiten dus dat maakt het dragen van wat kleur extra leuk. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe outfit?

Hi loves! The weather is quite grey outside so that makes wearing some color extra pleasant! Take a look with me:  

Pink blazer, knitted trousers, tango, creepers, bent merkschoenen, outfit
Ik heb een enorm zwak voor witte schoenen en deze 'creepers' stonden al enkele maanden op mijn wish list. Jammer genoeg waren ze overal uitverkocht in mijn maat maar gelukkig heeft Bent Merkschoenen mij onlangs uit de nood geholpen en ben ik nu de trotse eigenaar van deze creepers. Ik kan er alvast bij zeggen dat deze schoenen als wolkjes lopen! 

I have a huge crush for white shoes and these creepers were on my wish list for several months. Unfortunately they were everywhere sold out in my size but luckily Bent Merkschoenen helped me out and now I'm the proud owner of those white babies! I can confirm that these shoes walk like clouds! 

Pink blazer, knitted trousers, tango, creepers, bent merkschoenen, outfit
Deze roze blazer kennen jullie natuurlijk al, ik heb hem al een tijdje in mijn bezit en het blijft een topper! Oversized en een super tof kleurtje, ik hou wel van deze boyfriend/girlfriend combinaties. Ook ben ik nog steeds blij met mijn gebreide broek. Vooral in deze koude tijden is hij lekker warm! 

Of course you already know this pink blazer, I already have it for a while but it's still a hit! Oversized and a lovely color, I love these kind of combinations. I'm also still very happy with my knitted trousers. Especially in these cold times they're very warm!

Pink blazer, knitted trousers, tango, creepers, bent merkschoenen, outfit
Pink blazer, knitted trousers, tango, creepers, bent merkschoenen, outfit

Only blazer   -   Cheap Monday scarf*   -  H&M Trend trousers   -   Bent Merkschoenen shoes*
BewarenBewaren

You Might Also Like

8 COMMENTS

 1. Love! Such a cute jacket. <3

  www.maxxsera.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love it!! Amazing style!!
  Check my new post*
  www.a-be-atriz.com
  xx, A Be-atriz

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat roze zo met je haar is werkelijk prachtig. De sjaal maakt het helemaal af voor mij. Nice!http://www.fashionme.nu/outfit-the-week-herfst-parijs/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een mooie jas! Ik had hem nog niet gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Coole outfit! x Chantal http://commedescoco.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige combinatie! Ik hou van je jas en de stof van je broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie look, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier