All Outfit

STRIPES AND PATCHES

dinsdag, oktober 18, 2016Nena

Striped shirt, patches, blue, marc b bag, yaz

Hi loves! Vandaag wil ik jullie mijn nieuw gestreept hemd showen. Ik ontving hem een tijdje geleden en hij komt van Zaful! Kijken jullie mee?

Hi loves! Today I'm showing you my new striped shirt. I received it a while ago and it's coming from the webshop Zaful. Do you take a look with me?
Blue striped shirt, patches, yaz, marc b bags, chain boots, ripped jeans
Een gestreept shirt is een musthave voor elke kledingkast. In mijn vorige outfit post toonde ik jullie al een grijs exemplaar en vandaag is het tijd voor een blauwe mét patches! Ik vind het fijn om zulke shirts gewoon basic te dragen op een jeans en een paar goede laarsjes of sneakers. Perfect om de zomer af te sluiten. Waar ik ook heel blij mee ben is mijn nieuwe zonnebril, ik kocht hem spotgoedkoop op Ebay en het is nu al mijn favoriete bril. De wereld is een stuk mooier doorheen deze bril en ja dat is echt hoor, de kleuren komen een stuk mooier uit. Ik zou hem bijna elke dag opzetten! 

A striped shirt is a musthave for every closet. In my previous outfit I already showed you some grey stripes but today it's time for a blue one, with patches! I prefer to combine those shirts with a basic outfit like some ripped jeans and ankle boots. Perfect to close summer season. What I also love are my new sunglasses, I bought them at Ebay and they're already my favorites. The world look so beautiful through these glasses. Yes I mean this! The colors are soo bright I want to wear them all day!

Zara, chain boots, ripped jeansZaful shirt*   -   Mango jeans   -   Zara boots   -   Marc B bag*   -   Ebay sunglasses

You Might Also Like

4 COMMENTS

 1. Ooh zo mooi! Echt een hele mooie outfit! Dat hemd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een supertoffe look! Dat hemd staat je beeldig :-)
  X, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoeraaaaaa voor patches! Het maakt het leven en je kleding nog leuker. Love it http://www.fashionme.nu/

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier