All Beauty

VICHY PURETE THERMALE + IDEAL BODY

vrijdag, oktober 07, 2016Nena

Vichy, purete thermale, ideal body milk serum, viata, online apotheek, review

Hi loves! In de winter hou ik ervan om mijn huid te verwennen met heerlijke producten. Onlangs heb ik deze twee Vichy producten ontvangen en uitgetest. En ja hoor, ze behoren ondertussen tot mijn favorieten! Kijken jullie mee?

Hi loves! In the winter I love to pamper my skin with delicious products. Recently I received and tested two Vichy products. And yes, meanwhile they among to my favorites! do you take a look with me?

Vichy, purete thermale, ideal body milk serum, viata, online apotheek, review
Ik heb altijd graag producten van Vichy gebruikt. Ze zijn goed voor de huid en doen hun werk. Om een of andere reden geven ze mij een vertrouwd gevoel en dat vind ik belangrijk voor huidproducten!

I've alway been a fan of Vichy products. They're good for my skin and do what they have to do. For some reason they give me a familiar feeling and I think that's important for skin products!

Vichy, purete thermale, ideal body milk serum, viata, online apotheek, review
Hierboven zien jullie de Pureté Thermale 3 in 1 make up remover voor gevoelige huid. Dat is een hele zin zeg! Het is een 3 in 1 product en vervangt een reinigingsmelk, toner en eye make up remover. Normaal gezien gebruik ik al deze producten apart en dat neemt 's avonds heel wat tijd in beslag. De geur is vrij normaal, lijk ik gewoon ben van de meeste make up removers. Ik gebruik hem elke avond en reinig mijn gezicht achteraf nog met een face wash gel - just to be sure. Als eerste reinig ik mijn ogen en dat gaat al perfect met deze make up remover! Ook de overige make up verwijdert zich heel vlot. Wat mij opviel en ik heel aangenaam vind is dat mijn gezicht achteraf heel zacht aanvoelt en totaal niet vet! Bij alle make up removers die ik al heb gehad bleef er een vettig laagje achter maar bij deze totaal niet. Mijn huid voelt duidelijk gehydrateerd aan en ik zou haast vergeten om nog nacht creme te gebruiken.

Above you can see the Pureté Thermale 3 in 1 make up remover for sensible skin. That's a lot haha. It's a 3 in 1 product and replaces cleansing milk, toner and eye make-up remover. Usually I use these products separately and that takes a while every evening. The smell is quite normal, just like the most make-up removers. I use it every night and wash my face afterwards with a facial wash - just to be sure. First I clean my eyes and that goes very well with this make-up remover! Also the rest of my make up disappears very easy. Afterwards my skin feels soft and not greasy at all. I really like this feeling! All of my previous make up removers left a greasy film on my skin but this one doesn't. My skin feels clearly hydrated and I'd almost forget to still use a night cream.

Vichy, purete thermale, ideal body milk serum, viata, online apotheek, review
Vichy, purete thermale, ideal body milk serum, viata, online apotheek, review
Bodylotions vinden we overal en ze bestaan in de meest gekke geuren. Hierdoor wordt soms wel eens vergeten waar voor ze echt dienen: de huid verzorgen en hydrateren. De Ideal Body van Vichy is een melkserum die zorgt voor hydratatie en een stevige gladde huid. Ik was meteen verkocht aan de geur! Zo heerlijk, geef mij aub meer van dit! Het serum is niet te dik en ook niet te vloeibaar, waardoor het heel gemakkelijk uitsmeert. Net als bij de make up remover is ook dit product niet vettig, iets wat ik toch belangrijk vindt bij een body lotion, niemand houdt van dat kleverig gevoel achteraf. Het trekt snel in de huid en doet wat het moet doen: hydrateren. Vele body lotions moet ik dagelijks opnieuw gebruiken omdat mijn huid dan terug droog is maar deze kon gemakkelijk 3 dagen mee eer ik het moest herhalen. Hoewel ik het bij deze geur niet erg zou vinden om elke dag te gebruiken ;)

Bodylotions are everywhere and the exist in the most ridiculous sentences. Sometimes we even forget what they really are for: moisturize and skincare. The Ideal Body from Vichy is a serum-milk that promises a hydrated and smooth skin. I was immediately sold to the smell! Sooo delicious, give me more of this please! The serum isn't too thick or to runny but just perfect and easy to apply. Also this product isn't greasy, which I still think is important for a body lotion, nobody loves that sticky feeling afterwards. It absorbs quickly and does what it has to do: moisturize. Many lotions I used before were on daily basis but with this one my skin stays hydrated for at least 3 days. Although I wouldn't mind to use this smell everyday ;) 

Vichy, purete thermale, ideal body milk serum, viata, online apotheek, review
Conclusie: ik ben nog steeds heel tevreden over het merk Vichy want ook deze producten zijn waar voor hun geld. Het doet me nogmaals beseffen dat mijn huid er gelukkiger mee is als ik wat vaker producten bij de apotheek zou kopen!

De producten zijn afkomstig van Viata.be, een online apotheek.

Conclusion: I'm still satisfied about Vichy products cause also these ones are worth their money! 

You can find them at Viata.be, an online pharmacy.

You Might Also Like

2 COMMENTS

 1. Lang geleden dat ik nog iets van Vichy heb gehad, eens verandering in brengen!
  En online apotheek? Superhandig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt super heerlijk deze producten, ik moet ze ook dringend eens gaan testen!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier