All Beauty

THE BALM - MARY-LOU

zaterdag, oktober 22, 2016Nena

The balm, mary-lou, highlighter, luminzer, beauty & bobs, swatch, review

Hi loves! Iedereen kent de highlighters van The Balm wel. Onlangs heb ik zelf mijn eerste exemplaar genaamd Mary-Lou aangeschaft. Normaal gezien geef ik niet zoveel geld uit aan make-up maar af en toe maak ik impulsief wel eens een uitzondering. Vandaag laat ik je deze highlighter zien. Kijken jullie mee?

Hi loves! Everybody knows the famous highlighters of The Balm. Recently I bought my first one named Mary-Lou. Normally I don't spend that much money on make-up but occasionally I can make an impulsive exception. Curious? 

The balm, mary-lou, highlighter, luminzer, beauty & bobs, swatch, review
Deze reeks heeft drie varianten, twee highlighters en een bronzer. Ik heb gekozen voor de Mary-Lou omdat deze het beste bij mijn huid past. Het is een warme kleur met goud-champagne ondertoon. De andere highlighter is Cindy-Lou en heeft een roze ondertoon. De textuur is heel erg fijn, zo mooi om te zien! Hierdoor neemt een kwast ook heel veel op en heb je dus niet veel nodig. Top!

The range contains three products, two highlighters and a bronzer. I choose the Mary-Lou highlighter because that color fits better with my skin tone. It's a warm gold-champaign color. The other one called Cindy-Lou has a pink undertone. The texture is very fine, so pretty to see! By this the product is very economical!

The balm, mary-lou, highlighter, luminzer, beauty & bobs, swatch, review
Het doosje ziet er best grappig uit. Je zou niet verwachten dat er een prijzige highlighter in zit. Ik zie ook geen link tussen een mug-shot en een highlighter maar goed. Tegenwoordig moet je gewoon origineel zijn denk ik dan en dat is hier wel gelukt!

The package looks kind of funny. You wouldn't expect a pricey highlighter inside. I also don't see a connection between a mugshot and a highlighter. Nowadays you just have to be innovatory and I think that worked here!

The balm, mary-lou, highlighter, luminzer, beauty & bobs, swatch, review
Zoals ik al zei komt er met één veeg echt veel product vanaf. Op de huid zie je ook dat de kleur minder warm is als in het doosje. De kleur verschilt een beetje naargelang het perspectief waarin je hem bekijkt. Soms zie je duidelijk dat er een zilver in zit, wat voor de koude gloed zorgt maar soms lijkt hij ook gewoon goud-champagne. Super mooi! Het eindresultaat blijft uiteindelijk subtiel en dat vind ik perfect!

Like I told you get a lot of pigment on your finger with only one swipe. On a skin you can see the color is less warm as in the package. The color variates slighting by the perspective you look at it. Sometimes it's you can clearly see the silver sparkles, which effects the cold glow but sometimes it's just gold-champaign. Adorable! The end result it still a subtle glow which is perfect! 

The balm, mary-lou, highlighter, luminzer, beauty & bobs, swatch, review
Ik vind hem zijn geld wel waard! Je doet uiteindelijk wel heel lang met een highlighter en ik merk ook duidelijk verschil met de goedkopere highlighters die ik eerder gebruikte. Ik zou hem opnieuw kopen!

I think it's worth the money! At the end a highlighter lasts very long and I also see a clear difference in quality with the cheaper highlighters I used before. I'd buy it again!

The balm, mary-lou, highlighter, luminzer, beauty & bobs, swatch, review

Ik kocht deze highlighter via de webshop van Beauty & Bobs.

I bought this highlighter at the webshop of Beauty & Bobs.

You Might Also Like

3 COMMENTS

 1. Oeh ik vind de verpakking superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wauw ik vind het wel heel mooi die swatch
  ziet er mij echt een goede uit

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi product, ik ben benieuwd hoe hij jou staat!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier