All Outfit

MICKEY AND MINNIE MOUSE

zaterdag, oktober 01, 2016Nena

Disney sweater, beauty and bobs, marc b bag, sacha shoes, mango jeans, ootd

Hi loves! Ik ben stiekem dol op Disney items, ik denk iedereen toch? En ook al zijn de warme dagen voor dit jaar definitief voorbij, met deze outfit lukt het nog perfect om zonder jas het huis uit te gaan! Kijken jullie mee?

Hi loves! I secretly love Disney items, I think everyone does, right? And even though the summer is gone, with this outfit I can still perfectly go outside without a coat. Do you take a look with me?

Disney sweater, beauty and bobs, marc b bag, sacha shoes, mango jeans, ootd
Deze trui is zooooo zacht! Hij komt van Beauty & Bobs, een webshop die ik al kende vanwege de geweldige beauty producten maar sinds kort kan je er ook kleding kopen. Ze hebben er super mooie  items en deze trui was direct één van mijn favorieten. Ik ben helemaal verliefd op het zachte stof en het 'flosjke'. Deze jeans is trouwens ook een nieuwe aanwinst, ik kocht hem voor geen geld en heb hem daarna eigenhandig afgeknipt. Geen jeans zonder scheuren of rafels voor mij! 

This sweater is soooo fluffy! It comes from Beauty & Bobs, a webshop which I already knew from their great beauty products but recently you can also buy clothing. They have beautiful items and this sweater was immediately one of my favorites. I'm totally in love with the soft fabric and the tassel. This jeans is also a new addition, I bought it in huge sale and customized it myself. No jeans without rips for me!

Disney sweater, beauty and bobs, marc b bag, sacha shoes, mango jeans, ootd
Iets waar ik ook gelukkig van wordt zijn mijn accessoires, ik heb deze tas van Marc B bijna elke dag bij me. Hij past echt bij elke outfit! Net als deze schoenen van Sacha, ik heb ze recent weer herontdekt en nu duiken ze weer regelmatig op in mijn outfits:) 

Something that also makes me happy are those accessories, I carry this bag of Marc B almost everyday with me. It really fits with every outfit! Just like those shoes of Sacha, I recently rediscovered them and now they regularly show up in my outfits.

Disney sweater, beauty and bobs, marc b bag, sacha shoes, mango jeans, ootd

Beauty & Bobs sweater*   -   Mango jeans   -   Marc B bag*   -   Sacha shoes*

- Happy weekend sweeties!
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

You Might Also Like

4 COMMENTS

 1. Such a cute jumper and perfect for winter!

  http://arabellawright.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben compleet verliefd op je trui! Super mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals ik donderdag al zei: super leuke sweater!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier