All Beauty

DISCOVERING GALENIC

woensdag, november 02, 2016Nena

Newpharma, Galénic, ophycee, Argane, cell capital, make up remover, oil, serum, modelling

Een tijdje geleden ontving ik enkele producten van het verzorgingsmerk Galénic en deze wil ik vandaag aan jullie laten zien.
Galénic staat voor kwaliteitsproducten voor vrouwen die weten wat ze willen. Elke product heeft een bijzondere formule op basis van finesse en farmaceutische precisie die ervoor zorgt dat de ingrediënten optimaal hun werk doen.

A while ago I received some products to review from the brand Galénic and today I wanna show them to you guys! 
Galénic stands for quality products for women who know what they want. Each product has a specific formula based on finesse and pharmaceutical precision which ensures that the ingredients do their work.

Newpharma, Galénic, ophycee, Argane, cell capital, make up remover, oil, serum, modelling, body lotion
Ik had eerlijk gezegd nog niet gehoord van het merk Galénic maar de producten zijn gemakkelijk te verkrijgen via New Pharma, een Europese online apotheek. Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik wel een voorstander van farmaceutische verzorgingsproducten. De producten die ik heb ontvangen komen uit drie verschillende lijnen: Ophysée (wat een mooi woord!), Argane, Pur en Cell Capital. Kijken jullie mee?

Argane body nutrition:
Laten we beginnen met het eenvoudigste product, met een body lotion kan je niet echt veel fout doen.     Het is een dikke creme met een typische zeepgeur. Hij smeert goed uit en droogt verrassend snel op voor zo een dikke creme. Waar ik vooral weer blij mee ben is dat deze geen plakkerig laagje achter laat. Dat is altijd fijn als je achteraf nog een skinny jeans wil aan krijgen ;). Een fijne lotion voor de winter!


To be honest I had never heard of the brand Galénic before but you can easily find them online at New Pharma, an European online pharmacy. As I've said before I'm in favour of pharmaceutical care products. The products I received are from three different lines: Ophysée (what a beautiful name!), Argane, Pur and Cell Capital. Do you take a look with me?

Argane body nutrition:
Let's start with an easy product, you can't hardly go wrong with a body lotion. It's a thick cream with a typical soap scent. It's easy to spread on your face and it dries very fast for such a thick cream. What I really like is that it don't leaves a greasy layer afterwards. That makes it a lot easies to put on a skinny jeans :'). A good body nutrition for the winter!

Newpharma, Galénic, pur, make up remover, Argane make up remover, oil
Pur 2 in 1 Make up remover:
De pur 2 in 1 reinigingsmelk is voor het verwijderen van oog -en gezichts make-up. Zoals de meeste make-up removers heeft ook deze een dikke melkachtige structuur. Van de geur ben ik niet zo'n fan, het ruikt een beetje naar ziekenhuis. Verder is dit een prima reinigingsmelk. Hij verwijdert zowel mijn oog als gezicht make up best snel en doet dus goed zijn werk. Mijn huid blijft tevreden achter!

Argane Cleansing gel-textured oil:
Cleansing oils zijn vooral bekend vanwege hun verzorgende werking. Ook deze reiniger is een 2 in 1 product voor gezicht en ogen. De texture is alvast interessant! Ik had een vloeibare olie verwacht maar het is echt een gel dus dat bespaart al heel wat geknoei. Helaas ben ik geen fan van deze olie. Hij smeert wel fijn uit maar mijn oog make-up krijg ik er niet mee af. Met mijn handen krijg ik geen oog make up verwijdert en een watje was ook geen optie want daar bleef niets meer van over omdat het de hele olie opslorpt. Geen reinigingsolie voor mij dus!


Pur 2 in 1 make up remover:
The Pur 1 in 1 make-up remover is for face and eyes. Like the most make up removers also this one has a thick milky structure. I'm not really a fan of the scent, it reminds me of a hospital. Furthermore it's a great cleanser. He removes my skin and eye make up very fast so I can't complain about this one.

Argana Cleansing gel-textured oil:
Cleansing oils are famous because their caring effect. Also this one is a 2 in 1 product for face and eyes. The texture is interesting! I expected a liquid oil but it's a gel instead. It's easier to use cause it doesn't slip away. Unfortunately I'm not a fan of this product. It spreads easy but it doesn't remove my eye make-up. Using a cotton pad isn't an option either cause it absorbs all the gel. It doesn't work for me.

Newpharma, Galénic, ophycee, Argane, cell capital, make up remover, oil, serum, modelling
Een anti-rimpel corrector met photoshop resultaten. Halleluja hier wil ik wel een hele voorraad van hebben! De kleur is even wennen, als het uit het pompje komt is het exact dezelfde kleur als de tube. Gelukkig past de kleur zich aan verdwijnt de groene kleur. De textuur is creamy en best dik. Ik ben hier ontzettend tevreden van. Ik merk direct dat mijn huid er veel beter uitziet en ja hoor ook de rimpels zijn verdwenen. Waauw! Dankzij deze creme ben ik voor het eerst zonder make-up het huis uit gegaan. 

Een liftende en hydraterende creme voor wangen,  gezichtscontouren, kin en nek. Deze kunnen we vergelijken met een dag -en nacht creme, 2 in 1 dus! De creme is heel dun en luchtig en smeert goed uit. De geur is niet speciaal, eerder een typische frisse creme geur. Ik vind het een fijne creme die mijn huid hydradeert en lekker zacht en glad maakt. Dit is een van de beste cremes die ik al heb geprobeerd! 

Een bijzonder sterk serum dat de huid vormt en lift. Mmm het ruikt alvast erg goed! Ook dit product heeft een witte melkachtige textuur. Het smeert fijn uit maar moet wel even intrekken. Dat heb je wel vaker met van die voedende producten. Of mijn huid echt steviger wordt hiervan kan ik niet zeggen, misschien op latere leeftijd wel maar momenteel vind ik het gewoon een fijne verzorgende serum die mijn huid wel weet te appreciëren. Ik gebruik deze 's morgens en 's avonds direct nadat ik mijn gezicht gereinigd heb.


Ophysée perfect skin corrector:
"An anti-wrinkle corrector that gives "Photoshop" results: no visible pores, no fine wrinkles, no blemishes." Halleluja I want thousand of them! The color is pretty weird, it looks exactly the same as the tube but thank god this color disappears on your face. The texture is creamy and thick. I'm soo happy with this one! I immediately see a difference, my skin looks way better and yes the wrinkles are gone. Thanks to this cream I left my house for the first time without make up.

Cell Capital remodelling fluid:
'A lifting and moisturising cream for the cheeks, facial contours, chin and neck that also provides comfort and radiance. It is lighter than the Cream.' This products it more like a day -and night cream, also 2 in 1 as you can see. The cream is very light and thin and has a fresh cream scent. I like it! It makes my skin soft, smooth and hydrated. It's one of the better day creams I've ever used. 

Cell Capital remodelling serum:
"An exceptionally powerful serum that firms and lifts for a younger-looking face." Mm this one smells good! Again a milky texture. It spreads easy but it takes some time to leave-in. That's often a consequence of nourishing products. I can't see if it really lifts my skin but it's a nice and healthy serum. I use it in the morning and evening after I wash my face.

Newpharma, Galénic, ophycee, Argane, cell capital, make up remover, oil, serum, modelling
Over het algemeen ben ik tevreden over deze Galénic producten. Enkel de Argane reinigingsolie is totaal niet mijn ding maar de Ophysée lijn heeft mij zeker en vast nieuwsgierig gemaakt. Hier wil ik sowieso meer producten van! Je kan de producten vinden op newpharma.be

Overall I'm very satisfied with these Galénic products. Only the Argane Cleansing oil is not my cup of tea but the Ophysée range certainly made me curious. I'm planning to buy this one again when it's empty. You can find those products at newpharma.be
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

You Might Also Like

3 COMMENTS

 1. Klinkt allemaal goed zeg! En mooie foto's heb je ervan gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mmm ik kende dit merk eigenlijk nog niet
  fijn artikel!

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit van dit merk gehoord! De cleansing oil klinkt mij net interessant in de oren, ik hou van zulke producten! Ik gebruik sowieso een micellair water om oogmake up te verwijderen, dus een oil cleanser gebruik ik als tweede stap. En dat is vaak zo zacht en goed voor je huid! Misschien een tip om deze eens op die manier te proberen?

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier