All Outfit

THE JOY OF SOCKS

woensdag, november 23, 2016Nena

Colorful socks, sammy icon, black bomber, ripped jeans, chain boots

Hi loves! Ik draag niet vaak kleuren omdat ik wil dat mijn items bij elkaar passen, en zwart en wit zijn nu eenmaal gemakkelijker te combineren. Als ik een kledingstuk koop denk ik er eerst over na of ik het met veel dingen kan combineren. Maar er is één item wat ik gewoon zonder nadenken koop: Sokken! Hoge sokken, lage sokken, kleurrijke prints I don't care. Als ze maar vrolijk zijn! Sokken zijn meestal toch niet zichtbaar dus ik vind het stiekem wel leuk om hiermee af te wijken van mijn matchy-matchy principe. Vandaag heb ik een uitzondering gemaakt en mogen ze wél zichtbaar zijn, kijken jullie mee?

Hi loves! I don't wear colors often cause I like to match my items and black and white are easier to combine of course. Also when I want to buy something new I think about whether I can combine it with a lot of items. There's only one item I buy without thinking: socks! High socks, low socks, colorful prints I don't care. As long as they make me happy! Most of the time socks aren't visible so I like it to break my own matchy principle this way.  Today I made an exception, do you take a look with me?

Colorful socks, sammy icon, black bomber, ripped jeans, chain boots, outfit
Jullie weten dat mijn outfits nooit veel kleur bevatten, maar wat jullie niet wisten is dat ik onder die monochrome outfits vaak de meest gekke sokken draag. Sokken met panda's zijn een zwak punt, maar ook vrolijke prints zoals deze sokken van Sammy Icon trekken mijn aandacht. 

You already know my outfits never include many colors, but what you didn't know is that I often wear the most crazy socks underneath those monochrome outfits. Socks with pandas are everything, but also happy prints like these ones from Sammy Icon get my attention

Colorful socks, sammy icon, black bomber, ripped jeans, chain boots, outfit
Ik heb er bewust voor gekozen om ze bij deze outfit zichtbaar te dragen. De outfit op zich is heel basic dus was ik op zoek naar een manier om er wat extra aan te geven. Kleurrijke sokken zijn dan ideaal om zo'n basic look op te frissen! En wie wordt hier nu niet instant vrolijk van?

Today I've chosen to wear them visible and show them to the world. The outfit is very basic so I was searching for something extra to make it less basic. Colorful socks are the perfect solution to cheer up this look. And who doesn't love to see colorful socks? ;) 

Colorful socks, sammy icon, black bomber, ripped jeans, chain boots, outfit
Colorful socks, sammy icon, black bomber, ripped jeans, chain boots, outfit

Bershka men jacket - Mango jeans - Sammy Icon socks - Zara boots

You Might Also Like

2 COMMENTS

Contactformulier