All Shopping

RED PATENT BOOTS: YAY OR NAY?

woensdag, november 30, 2016Nena

Red patent, ankle boots, zara, 2016, fall winter

Hi loves! Ik heb zo pas deze rode lak laarsjes van Zara ontvangen maar ik ben nog niet helemaal overtuigd. Ik vind ze super cool en zou ze ook wel weten te combineren maar eigenlijk hou ik er niet van om op hakken te lopen. Zou ik een uitzondering maken voor deze of toch maar niet .. Wat denken jullie?  

Hi loves! I recently received these red patent ankle boots from Zara but I'm not really sure about them yet. I think they're super cool and I'd also know how to style them but I actually don't like to walk on heels. Should a make an exception for these ones or not? What do you think?

You Might Also Like

4 COMMENTS

 1. Lastig! Ze zijn niet helemaal mijn smaak (de rits vind ik wel cool), maar ik kan me voorstellen dat ze wel mooi te combineren zijn. De hak ziet er niet te hoog uit en ze zijn redelijk breed, wat meestal fijner loopt. De vraag is, ga je ze aantrekken als je niet graag op hakken loopt? Het is ook zonde als ze in de kast blijven staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ik vind ze wel geweldig, maar ik weet van mezelf dat ik ze niet veel zou aan doen wel
  maar hey If ya love them..

  liefs
  karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay sowieso houden! Ik ben er echt verlief op!

  x Karen
  http://dressinginlabels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He je ze nog steeds?? Ze zijn echt geweldig!! Ik wil ze ook! Haha..
  Groet en glimlach, me

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier