All Interior

ZUIVER OMG CHAIR

zondag, april 16, 2017Nena

Zuiver, omg chair, minster design, minimal interior, black white, interior design, vitra, elephant mouse pad

Nu dat de lente begonnen is heb ik ook weer de onweerstaanbare drang om mijn interieur te veranderen. De OMG stoel van Zuiver is mijn recente aankoop geweest.

Now that spring season arrived I have that irresistible urge to change my interior again. The OMG chair from Zuiver is my recent purchase.

Zuiver, omg chair, minster design, minimal interior, black white, interior design, vitra, elephant mouse pad
Zuiver, omg chair, minster design, minimal interior, black white, interior design, vitra, elephant mouse pad, ikea lack
Ik weet niet of jullie zich de Eames DSR stoel nog herinneren die ik hier eerst had staan. Ik was hem helemaal nog niet beu hoor, hij heeft een nieuwe plaats gekregen in de slaapkamer. Het was een hele fijne stoel maar als je een lange tijd aan je bureau moet zitten dan verlang je wel naar iets meer comfort. Dus heb ik nu de zachte stoffen versie van de OMG stoel staan (leuke naam he!). Ik hou van het minimalistische maar toch speelse design en ook de grijze kleur maakt mijn ruimte net iets lichter.

I don't know if you remember the Eames DSR chair I used to have in here. Don't be afraid, I'm not tired of it, the chair got a new place in my bedroom. It was a very nice chair but if you have to sit at your desk for a long time you prefer something more comfortable. So now I have this soft fabric version of the OMG chair (lovely name haha!). I love the minimal but playful design and also the grey color makes my interior just a little bit lighter. 

Zuiver, omg chair, minster design, minimal interior, black white, interior design, the paper bag
Zuiver, omg chair, minster design, minimal interior, black white, interior design, vitra, elephant mouse pad

You Might Also Like

7 COMMENTS

 1. Ik hou echt van de 'cleanheid' die deze kamer uitstraalt!
  Dit is gewoon echt wow!
  En ik snap best wel waarom deze stoel de naam OMG kreeg, hij is echt super mooi!

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Die stoel ziet er lekker clean uit, maar nog steeds comfy :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n stoffen stoel lijkt me echt heel erg comfy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind hem echt super mooi
  ik hou wel van zo'n cleane stoelen

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Dit is echt mijn smaak, zo tof is hij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow mooie stoel! Ik ben zelf ook op zoek naar iets nieuw maar wil misschien een soort poef of bankje!

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier