All Outfit

ME AND MY BAG BY ZALANDO

zondag, april 09, 2017Nena

Topshop denim jacket, ecru, White polo shirt noisy may, levi's vintage 501 Skinny jeans, Converse all star hi white, Flippa k bag, SS17, zalando, outfit, vroenhoven, minimal

Hi sweeties! Hoe belangrijk vinden jullie een handtas? Voor mij zijn handtassen een essentieel onderdeel van een outfit. Ze zijn zoals gezegd wordt 'de kers op de taart'. Samen met Zalando ben ik op zoek gegaan naar mijn ideale tas. Kijken jullie mee?

Hi sweeties! What does a handbag mean to you? To me they're an essential part of an outfit. It's as they say 'the top of the bill'. Together with Zalando I went searching for my perfect bag. Wanna take a look with me?

Topshop denim jacket, ecru, flippa K bag, vroenhoven, minimal, SS17, detail
Ik heb heel lang een haat-liefde verhouding gehad met tassen. Ik hou van comfort en bewegingsvrijheid, en met zo'n tas aan je arm wordt dat nogal beperkt. Ondertussen heb ondervonden dat ik als vrouw zijnde gewoon een tas nodig heb om zowel praktische als esthetische redenen. Een handtas is de afwerking van een outfit, ze zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt. Zonder handtas heb ik het gevoel dat er iets 'mist', kennen jullie dat? Ook om praktische redenen kan ik er niet zonder. Hoewel ik nooit veel meer als mijn iPhone, portemonnee en sleutels meeneem, heb ik toch iets nodig om dit in kwijt te geraken. Ik kan dus gewoon niet zonder een handtas.

I've had a love-hate relationship with bags for a very long time. I love comfort and freedom and that has it's perks with a bag on your arm. Meanwhile I found out as a woman that I need a bag for both practical and aesthetic reasons. A bag is the finishing touch of an outfit, it makes the outfit complete. Without a handbag I feel like there's something missing, do you recognize that? Also for practical reasons I can't live without a bag. Although I only need my iPhone, wallet and my keys, I still need a bag to care this stuff with me. Conclusion: I can't live without a bag.

Topshop denim jacket, ecru, White polo shirt noisy may, levi's vintage 501 Skinny jeans, Converse all star hi white, Flippa k bag, SS17, zalando, outfit, vroenhoven, minimal

Tijdens de zoektocht naar mijn ideale tas kijk ik vooral naar de kleur, de grootte en het model. Ik heb graag veel plezier van mijn tassen dus kies ik altijd een neutrale kleur. Hierdoor kan ik heel eenvoudig afwisselen want zwart past overal bij. Qua formaat zeg ik 'niet te groot en niet te klein'. Net groot genoeg om mijn essentiƫle spullen in kwijt te geraken is perfect voor mij. Het laatste en moeilijkste punt is doorslaggevend tijdens mijn zoektocht, het model van de tas bepaalt mijn keuze. Ik heb een zwak voor minimalistische tassen, mede omdat deze modellen bij elke outfit en gelegenheid passen maar het is de eenvoud van het minimalisme die de tas net extra speciaal en uniek kan maken.

While searching for my perfect bag I especially keep the color, size and model in my mind. I love to enjoy my bags for a long time so I always choose a neutral color (you know, black and black). This way I can easily vary between my bags cause black goes with everything. About the size I can say 'not too small and not too big'. Just big enough to get rid of my essential stuff is perfect to me. The last and most difficult this is crucial, the model determines my choice. I have a weak for minimal bags, also because they're easy to combine with every outfit and opportunity but it's the simplicity of the minimalism that can make the bag so special and unique. 

Topshop denim jacket, ecru, White polo shirt noisy may, levi's vintage 501 Skinny jeans, Flippa k bag, SS17, zalando, outfit, vroenhoven, minimal
Topshop denim jacket, ecru, White polo shirt noisy may, levi's vintage 501 Skinny jeans, Flippa k bag, SS17, zalando, outfit, vroenhoven, minimal
Topshop denim jacket, ecru, White polo shirt noisy may, levi's vintage 501 Skinny jeans, Converse all star hi white, Flippa k bag, SS17, zalando, outfit, vroenhoven, minimal
Omdat de zoektocht naar de ideale tas voor iedereen anders is raad ik jullie aan om eens een kijkje te nemen naar het handtas advies van Zalando zodat ook jullie je ideale tas kunnen vinden!

As the search for the perfect bag is different for everyone, I suggest that you take a look at the bag advise of Zalando so that also you can find your perfect bag! 

levi's vintage 501 Skinny jeans, Flippa k bag, SS17, zalando, outfit, vroenhoven, minimal

You Might Also Like

8 COMMENTS

 1. Ik hou ook echt van handtassen! Ik heb er zelf een beetje een zwak voor, ze staan in een vitrinekast bij mij :D
  AL was ik vroeger net als jou, ik zag een tas eerst als beperking in mijn vrijheid :D
  Maar ondertussen heb ik ze met open armen ontvangen :D

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie tas! Handtassen zijn echt essentieeeel voor mij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh je hebt een topkeuze gemaakt! Echt eentje die ik zelf ook nog zou dragen!
  X, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is such a cool bag ! I love it !

  xxx.

  paulydays.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie tas! Ik ga ook altijd voor zwart, zo makkelijk te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wauw deze handtas is echt wel stylish
  I really love it

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's, prachtige outfit, prachtige tas <3

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier