All Shopping

FILA SNEAKERS

dinsdag, april 25, 2017Nena

Fila, sneakers, FX 100, CAGE L MID, white, hi tops, 90's, comeback, ss17

FILA is een merk waarvan ik het totaal niet erg vind dat ze een comeback maken. Er zijn vier paar die ik niet op mijn hoofd krijg op dit moment. Ik wou eerst voor lage sneakers gaan maar eigenlijk zijn de hoge witte ook super gaaf .. Of misschien moet ik eens uit mijn 'witte zone' stappen en voor het paar met de twee kleuren gaan. Ze zouden in ieder geval al perfect matchen met mijn FILA outfit die jullie hier kunnen zien. Welk paar is jullie favoriet?

FILA is a brand I totally don't mind making a comeback. And there are four pairs I'm really into at the moment. I was thinking of getting some low sneakers, but then again I have a crush for the all white hi tops as well .. Or maybe I should step out of my white zone and go for a two tone pair. They'd match perfect with the FILA outfit you can see here. Which one is your favorite? 

From left to right: 


You Might Also Like

6 COMMENTS

 1. Helemaal uw stijl, ben benieuwd hoe ge ze gaat stylen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal mooie exemplaren! Ik vind de Low Trainers het leukst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou voor de lage sneakers gaan :) ik draag niet graag hoge modellen :)

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh leuk! ze zien er comfy uit

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja fila is nog steeds leuk! Die hoge witte love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die hoge rechtse zijn super cool!

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier