All Outfit

METALLIC LOAFERS

woensdag, april 12, 2017Nena

SS17, wool, knitted, outfit, zara, grey, minimal, round glasses, firmoo, liu jo, duifhuizen tassen & koffers

Hi sweeties! Ik denk dat ik niet de enige fan ben van de loafers trend dit seizoen. Vandaag wil ik jullie (trots) mijn nieuwste paar laten zien! Kijken jullie mee?

Hi sweeties! I guess I'm not the only one who's a big fan of the loafers trend this season. Today I wanna show you my newest pair. Take a look with me!

sacha shoes, metallic, silver, loafers, SS17, wool, knitted, outfit, zara, grey, minimal, round glasses, firmoo, liu jo, duifhuizen tassen & koffers
sacha shoes, metallic, silver, loafers, SS17,minimal
Wanneer de nieuwe collectie van Sacha online komt kan ik het nooit laten om eens te gaan kijken. Slechte gewoonte want natuurlijk heb ik weer enkele exemplaren op mijn wishlist gezet. ;) Deze zilveren loafers kon ik niet langer laten wachten. Vinden jullie niet dat ze me op het lijf geschreven zijn? ;) Ze zitten echt heerlijk btw!

When the new collection from Sacha comes online I can't resist to take a look. Bad habit I know cause of course I wishlisted a few pairs. I couldn't wait these silver loafers any longer. Don't you think they're written all over me? They walk like clouds btw! 

sacha shoes, metallic, silver, loafers, SS17, wool, knitted, outfit, zara, grey, minimal, round glasses, firmoo, liu jo, duifhuizen tassen & koffers
Ik heb de loafers gecombineerd met een comfortabele wollen trui en broek van Zara. Heerlijk warm, iets wat ik nu weer nodig heb met deze aprilse grillen. Zelf vind ik deze combinatie de perfecte match, dat ik hier nooit eerder ben opgekomen! Het is de deftige versie van een lounge outfit maar nog steeds even relax.

I combined the loafers with a comfy wool jumper and trousers from Zara. So cosy, something I can use with this weather. Personally I think this combination is a perfect match, can't believe this never occurred me before. It's a stylish version of a lounge outfit but still as relax.

 SS17, wool, knitted, outfit, zara, grey, minimal, round glasses, firmoo, liu jo, duifhuizen tassen & koffers
sacha shoes, metallic, silver, loafers, SS17, wool, knitted, outfit, zara, grey, minimal, round glasses, firmoo, liu jo, duifhuizen tassen & koffers

ZARA sweater
ZARA trousers
LIU JO bag (via duifhuizen tassen & koffers)*

You Might Also Like

7 COMMENTS

 1. leuke outfit! die loafers zijn echt mooi!

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, ze zien er ook echt comfy uit.
  Ik heb nog geen loafers geprobeerd, mij spreekt de trend minder aan :D
  Maar jou staan ze echt super!

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke look! En prachtige loafers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke loafers, maar die sweater en broek, oh my god. WOW!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf meer een sneakermens maar bij jou staan ze wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look! Ik hou wel van zo'n matching outfits, zeker als ze comfortabel zijn !

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier