All Outfit

RIPPED DENIM & NINTENDO

maandag, juli 04, 2016Nena

Vans x nintendo sneakers, ripped denim, asos, joggers, bandana, neck scarf, outfit, street style, belgian blogger, belgische mode blogger

Vans x nintendo sneakers, ripped denim, asos, joggers, bandana, neck scarf, outfit, street style, belgian blogger, belgische mode blogger
Vans x nintendo sneakers, ripped denim, asos, joggers, bandana, neck scarf, outfit, street style, belgian blogger, belgische mode blogger
Vans x nintendo sneakers, ripped denim, asos, joggers, bandana, neck scarf, outfit, street style, belgian blogger, belgische mode blogger
Vans x nintendo, game over, belgian fashion blogger ,outfit, belgische mode blogger
Vans x nintendo sneakers, ripped denim, asos, joggers, outfit, street style, belgian blogger, belgische mode blogger
Vans x nintendo sneakers, outfit, street style, belgian blogger, belgische mode blogger

Hi loves! Ik heb deze week ontzettend goed nieuws gehad. Ik heb eindelijk mijn bachelor diploma Interieur architectuur behaald whoehoe! In principe zou ik nu op zoek kunnen gaan naar een job maar ik heb besloten om nog een jaartje extra te studeren zodat ik ook mijn master diploma kan behalen. Nu kan eindelijk de vakantie beginnen! Jammer dat er geen sprake is van zomer hier in Belgie, dat zien jullie waarschijnlijk ook aan mijn outfits. 
Op vlak van fashion is dit wel het ideale seizoen! Ik kan zowat alles uit mijn kledingkast dragen nu. Vandaag heb ik gekozen voor enkele comfortabele en oversized items in combinatie met mijn nieuwe Vans. Jep ik heb toch de zwarte gekocht en er witte veters in gedaan. Old skool vans zijn helemaal terug in maar ik ben extra blij met mijn speciale versie ;)  

Hi loves! I’ve had some great news this week. I finally graduated as a bachelor in Interior Architecture whoohoo! Basically, I can now start searching for a job but I decided to go another year to university to get my Master in Retail design. Now finally the vacation can start! unfortunately it seems like Belgium will skip summer season which you also can see on my outfits. Luckily in terms of fashion this is a perfect season. I can pretty much wear anything from my closet right now. Today I went for some comfortable and oversized items in combination with my new Vans sneakers. Yep I bought the black ones and replaced the laces with white ones. Old skool Vans are totally back and I’m very happy with my Nintendo edition ;) 

You Might Also Like

6 COMMENTS

 1. Wat een leuke outfit! En congrats met het afstuderen!

  X Elien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gorgeous girl . you are amazing.
  http://www.ootdchannel.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That denim jacket is everything! And I love the nostalgic shoes, who doesn't love nintendo?!

  Stacey + thebambieyes.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig die sneakers en ook de outfit vind ik super!

  X Annora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. cooool! Jammer dat je in Belgie woont. Mocht je ooit in de buurt zijn dan lijkt het me super leuk om een kopje thee/koffie/iets te drinken!
  X Eva
  http://www.eveoaks.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier