All Beauty

M2 BEAUTE EYELASH SERUM

woensdag, juli 06, 2016Nena

Eyelash activating serum, M2 beauté, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger

Eyelash activating serum, M2 beauté, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger
Eyelash activating serum, M2 beauté, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger
Eyelash activating serum, M2 beauté, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger
Eyelash activating serum, M2 beauté, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger
Eyelash activating serum, M2 beauté, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger
Before - without mascara

Eyelash serum, M2 beauty, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger
After 4 - 5 weeks - without mascara

Eyelash serum, M2 beauty, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger
After 4 - 5 weeks - With mascara

Eyelash activating serum, M2 beauté, beautyblogger, belgian blogger, belgische blogger
Hi Loves! Een tijdje geleden ontving ik het ‘Eyelash activating serum’ van M2 Beauté, dit is een luxe beauty merk met onder andere dit wimper serum en nog andere producten maar ook een wenkbrauw serum - die kan ik eigenlijk ook wel gebruiken!

Ik ben het serum beginnen testen op een moment dat ik mij ergerde aan mijn wimpers. Ik vond ze opmerkelijk kort, er zat geen volume meer in en mascara aanbrengen was een drama. Ik was toen dan ook ontzettend blij met dit serum! De bedoeling is dat je het elke avond op je wimpers aanbrengt zoals je dit met eyeliner doet. Na 6 - 8 weken zou je de eerste resultaten zien maar ik zag die al na een 3 tal weken. Ik was al vergeten dat ik uit gewoonte het serum elke avond gebruik, toen ik in de spiegel keek en het mij opviel hoe lang en volumineus mijn wimpers opeens waren! Ik had wel gedacht dat het product iets voor mijn wimpers zou doen maar zo een opvallend effect had ik niet verwacht. Het was moeilijk om het verschil op foto te krijgen want ik vind het in werkelijkheid veel duidelijker. De camera wou niet scherpstellen op de uiteindes van mijn wimpers. In combinatie met mascara zie je wel het wel veel beter! Ik heb sindsdien ook geen probleem meer om mijn mascara mooi aan te brengen en durf nu zelfs zonder het huis uit. Dit is zo een luxe product waar je na 1 keer niet meer zonder kan. Ik gebruik het product nu zo een 5 tal weken dus het resultaat gaat zelfs nog verbeteren. Zouden jullie een wimper serum gebruiken?

Het serum is te koop via de site van M2 beauté maar ook in de fysieke winkels zoals Ici Paris XL

Hi loves! A while ago I receiver the ‘Eyelash activating serum’ of M2 Beauté, this is a luxurious beauty brand with products such as this eyelash serum but also an eyebrow serum - Something I can use as well! 

I started to test the serum at the moment I was annoyed with my own eyelashes. They were remarkable short without volume and applying mascara was a drama. At that moment I was so happy with this serum! The idea is to apply it on your eyelashes every evening like you do this with eyeliner. After 6 - 8 weeks you should see the first results but I already saw them after 3 weeks. I already forgot that I was using this serum every evening when I looked in the mirror and noticed how long and voluminous my eyelashes became! I didn’t expect a striking effect like this one when I started to use the serum. It was kind of difficult to make the difference clear on a photo cause in real life the result is way more remarkable. In combination with my mascara it’s a wow-effect. I have no problems anymore using my mascara and even dare to leave my house without. This is one of those products you can’t live without once you try it. Would you use an eyelash serum? 

You can find the serum here.
BewarenBewaren

You Might Also Like

1 COMMENTS

Contactformulier