All Outfit

DUNGAREES & BLUE PAISLEY

maandag, juli 11, 2016Nena

Denim dungarees, monki, paisley print blue, karl lagerfeld sneakers, belgian blogger, belgische mode blogger, street style

Denim dungarees, monki, paisley print blue, karl lagerfeld sneakers, belgian blogger, belgische mode blogger, street style
Denim dungarees, monki, paisley print blue, karl lagerfeld sneakers, belgian blogger, belgische mode blogger, street style
Denim dungarees, monki, paisley print blue, karl lagerfeld sneakers, belgian blogger, belgische mode blogger, street style
Denim dungarees, monki, paisley print blue, karl lagerfeld sneakers, belgian blogger, belgische mode blogger, street style

Hellow! Eindelijk is de zomer er en hopelijk blijft het nu ook duren. Ik kijk er weer naar uit om ’s avonds fijn in de tuin te zitten. 
Zoals jullie zien heb ik mijn tuinbroek weer uit de kast gehaald, de laatste jaren zijn deze weer helemaal in en voor mij is het ook echt een blijvertje! In mijn kindertijd droeg ik ze ook vaak en ze zijn nog steeds even gemakkelijk nu. Ik heb hem gecombineerd met een paisley print blouse omdat ik het blauwe printje echt leuk vind staan met het denim van de tuinbroek! En natuurlijk als ik dan toch helemaal ‘im blue dabadee’ ben dan mogen ook mijn Karl Lagerfeld sneakers niet ontbreken ;)
Het zijn 3 items die ik niet zo heel vaak draag - kwestie van teveel kleding hebben - maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om ze weg te doen! 
Zijn jullie fan van de tuinbroek?

Hellow! Finally it’s summer and hopefully it will stay for a while now. I’m looking forward to sit in my garden on those long summer nights.
As you can see I’m wearing my dungarees again, the last years they’re back on trend and to me they’re definitely a keeper! In my childhood I wore them a lot an they’re still as comfortable right now. I combined them with my paisley print blouse because I like the blue print with the denim of the dungarees! And of course when I’m all ‘blue dabadee dabadaa’ then my Karl Lagerfeld sneakers shouldn’t be missing. 
Are you a fan of dungarees? 

Monki dungarees   -   Zara blouse    -   Karl Lagerfeld sneakers

You Might Also Like

5 COMMENTS

 1. Such a cool look and so unique, love dungarees in summer!

  ARABELLA.CO.UK

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt een hele gave outfit!
  de blouse combineert perfect met de tuinbroek.
  het staat je erg mooi.

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een unieke blouse! Toffe look! ik hou ook van jouw schoenen.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com


  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah wat een mooie en leuke look! Die sneakers zijn echt geweldig <3

  X Annora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier