All Lifestyle

JUIZ-S DETOX

dinsdag, juni 28, 2016Nena

Juiz-s all day detox sap kuur, review, gezondere levensstijl, ontgiften lichaam

Hi babes! Onlangs heb ik een 3-daagse detox kuur gevolgd met sapjes van Juiz~s. Omdat ik het zelf toch wel een interessante ervaring vond wil ik jullie hier meer over vertellen. 

Juiz~s heeft als doel een gezondere levensstijl bereiken en is dus geen dieet kuur zoals wel vaker gedacht wordt van zo’n sapjes kuur. Die gezondere levensstijl kan je bereiken door middel van een detox kuur of losse sapjes als aanvulling bij een gezond eetpatroon. 

Omdat ik voorbije maand mijn eindwerk moest presenteren heb ik toen behoorlijk ongezond geleefd. Weinig slapen, enorm veel stress en ook ongezond eten want ik had geen tijd om aandacht aan mijn maaltijden te besteden. Toen deze hel van een periode eindelijk voorbij was vond ik dit het ideale moment om mijn lichaam eens te reinigen. En als ik dat doe dan doe ik dat ook goed. Dus ging ik voor een 3 daagse Juiz~s all day detox sapkuur waarbij je enkel op sapjes leeft en dus niet anders eet. De sapjes zorgen ervoor dat je lichaam minder moet verteren en andere organen dus rust krijgen om te herstellen. Benieuwd hoe mij dit beviel? 

Juiz-s all day detox sap kuur, review, gezondere levensstijl, ontgiften lichaam
Het maaltijd schema van een detox dag bestaat uit 6 sapjes waarvan 1 detox water. De overige 5 zijn maaltijd sapjes. Ik vond het zelf enorm spannend om hieraan te beginnen. Het eerste sapje van de dag was al direct met Spinazie. Mmm heerlijk! Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen hiervan houdt. Ik was dus ook het meeste bang dat ik de sapjes niet zou lusten maar dat viel al goed mee op dag 1! Raar genoeg had ik op het einde van de dag ook helemaal geen honger. Toch was die eerste dag het zwaarste. Waarom? Ik had dan wel geen honger en de sapjes waren lekker maar het was vooral wennen dat ik gewoon niet mocht eten en ook geen vast voedsel kon nuttigen. Mijn tanden voelden zich vrij nutteloos haha. 

Juiz-s all day detox sap kuur, review, gezondere levensstijl, ontgiften lichaam
Dag 1 had ik al mooi overleefd dus dag 2 zou ook wel goed komen. De sapjes van dag 2 vond ik iets minder leuk, zo zat er eentje met rode kool bij wat ik dus echt niet lust (dat is persoonlijke smaak natuurlijk) maar ik wou volhouden dus heb ik alles leeggedronken. Bij dag 2 viel het me ook op dat ik meer energie had als normaal, mijn lichaam voelde zich goed! Ook dit keer had ik geen honger en was het weerstaan van vast voedsel al gemakkelijker geworden. Ik vond het ook fijn dat ik zoveel tijd had opeens omdat ik de hele dag niets moest eten. Die sapjes kon ik overal mee naartoe nemen en leegdrinken terwijl ik met iets anders bezig was. Die tijdbesparing beviel me wel haha!

Juiz-s all day detox sap kuur, review, gezondere levensstijl, ontgiften lichaam
Dag 3 bevat dezelfde sapjes als dag 1. Om de andere dag keren dezelfde sapjes weer terug. Omdat ik de eerste dag heel tevreden was met de sapjes was ik blij dat ik ze nu opnieuw kreeg. 

Ik heb de 3 daagse detox-kuur officieel overleefd! Het was helemaal niet zo erg hoor en ik vond het eigenlijk ontzettend leuk om te doen. Ook mentaal heeft het heel wat veranderd. Zo ben ik op die 3 dagen veel bewuster geworden van mijn levensstijl. Het feit dat ik van die sapjes meer energie kreeg wil toch zeggen dat mijn eetpatroon toch niet zo geweldig was. Ik probeer nu gezonder te eten want ik heb die detox kuur niet voor niets gedaan he. Nu wil ik mijn lichaam ook zo lang mogelijk gereinigd houden! ;) 

De nieuwsgierigen kunnen altijd een kijkje nemen op de site van Juiz~s om te zien welke kuur het beste bij je past. De sapjes worden ‘cold pressed’ geleverd en kunnen nog een tijdje in de diepvries bewaard worden tot je klaar bent om eraan te beginnen. 

Heeft er iemand van jullie al eens een detox kuur gedaan? Lijkt het jullie wat?
Ik ga het zeker nog eens opnieuw doen in de toekomst!


BewarenBewarenBewarenBewaren

You Might Also Like

6 COMMENTS

 1. Outstanding review of my most favorite product. thanks
  http://www.ootdchannel.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, ik heb twee weken geleden de kuur van Uzuma gedaan! Ook 3 dagen. Dag 1 had ik het super koud en voelde mij slap en dag 2 en 3 heb ik na werk alleen op bed gelegen haha had echt mega koppijn. Maar daarna voelde ik mij wel een stuk beter. X Justine (eatsleepdress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat dat je de detox tot een goed einde hebt gebracht! Toffe foto's ook!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amazing blog.
  Kiss, Ana <3

  makeupanadias.blogspot.pt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I have never done a juice cleanse before but these looks super delicious! It's great it's also only a 3 day detox too <3

  Stacey + thebambieyes.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm die zien er echt te lekker uit! X

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier