All Outfit

OFF SHOULDER TOP

vrijdag, juni 03, 2016Nena

Sheinside, off shoulder top, levis, bandana, neck scarf, ripped jeans, mango, zara slip on, street style, ootd, belgian blogger

Sheinside, off shoulder top, levis, bandana, neck scarf, ripped jeans, mango, zara slip on, street style, ootd, belgian blogger
Sheinside, off shoulder top, levis, bandana, neck scarf, ripped jeans, mango, zara slip on, street style, ootd, belgian blogger
Sheinside, off shoulder top, levis, bandana, neck scarf, ripped jeans, mango, zara slip on, street style, ootd, belgian blogger
Sheinside, off shoulder top, levis, bandana, neck scarf, ripped jeans, mango, zara slip on, street style, ootd, belgian blogger
Sheinside, off shoulder top, levis, bandana, neck scarf, ripped jeans, mango, zara slip on, street style, ootd, belgian blogger

Hellooo ! Eindelijk weer eens een nieuwe outfit, ik kan me zelfs niet meer herinneren wanneer ik de laatste heb gepost! What a shame voor een fashion blogger :) De mooie zomerdagen zijn natuurlijk gepasseerd en we zitten weer midden in de Belgische herfst. Gelukkig is het nog steeds warm genoeg om zomerse outfits te dragen!
Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe off-shoulder top van SheIn! Doordat het oversized is vind ik hem super leuk staan. Ook de combinatie met mijn nieuwe bandana maakt me verliefd! De rest van mijn outfit kennen jullie waarschijnlijk al want deze gescheurde jeans en witte slipons zijn toch wel dé terugkomende basics uit mijn kledingkast. 
Vinden jullie off shoulder tops leuk? 

Hellooo! Finally a new outfit, I even can’t remember when I posted the last one! What a shame for a fashion blogger :) De lovely summerdays are already gone and Belgian fall is back. Luckily it’s still warm enough to wear summer outfits. 
I’m completely in love with my new off shoulder top from SheIn! Because it’s oversized it looks so nice. Also the combination with my new bandana makes me fall in love. The rest of my outfit is mainstream cause those ripped jeans and white slip ons are thé returning items of my closet. 
Do you like off shoulder tops? 


You Might Also Like

1 COMMENTS

Contactformulier