All Inspiration

FRIDAY WISHES

vrijdag, juni 17, 2016Nena

Sheinside, shein, wishlist, summer 2016, panda t-shirt, patch jeans, beach bag, belgian blogger, belgische blogger

Omdat het weeral eens slecht weer is zit er niets anders op dan vanuit mijn zetel te shoppen. Dat klinkt uiteraard ook niet slecht! Omdat ik deze maand al veel te veel heb gekocht wordt het tijd om weer eens wat aandacht te besteden aan budget shopping. Zeker omdat de sale er binnenkort aankomt besteed ik liever niet teveel geld aan items die tegen dan misschien zijn afgeprijsd. Op zo een momenten is Sheinside mijn ultieme webshop en de laatste tijd heb ik er mijn wishlist behoorlijk uitgebreid! 

1. Panda jurk ik kwam deze super leuke panda jurk tegen en zoals jullie weten heb ik daar een enorm zwak voor. Het is een t-shirt jurk wat erg fijn is voor de zomer, deze zit lekker los! 

2. Groene short shorts kan je nooit genoeg hebben en deze kleur is eens iets anders en lijkt me heel mooi om te combineren met zwart, wit of grijs.

3. Crop top het model van deze crop top vind ik geweldig! Het kruis en het kleine opstaande kraagje maken het zo leuk.

4. Patch jeans patches zijn tegenwoordig super hip en bij deze jeans is het resultaat mooi gelukt en zeker niet too much. 

5. Canvas bag ik heb onlangs een mooie beach bag gespot - zie hier - en nu kan ik er niet genoeg van krijgen. Deze canvas tas past perfect in het profiel van mijn ideale beach bag! 


Because it’s another rainy day there’s no other choice than shopping from my couch. That doesn’t sound bad either of course! Because I’ve been shopping way too much this month it’s time again to spend some time on budget shopping. Especially because the sale starts in two week I don’t want to spend much money on items that will be on sale by then. On those moments Sheinside is my ultimate webshop and the last weeks I enlarged my wishlist with some new items. Take a look with me: 

1. Panda dress I discovered this super cute panda dress and as you already know I have a huge crush for pandas. It’s a t-shirt dress which is perfect for summer, those dresses are extra loose.

2. Green shorts you can never have too many shorts and this color is something out of the box. I think it’s very pretty to combine with white, black or grey colors! 

3. Crop top I totally love the model of this crop top! The cross and little collar add just that little extra.

4. Patches jeans patches are on trend right now and I definitely like the results of these patched jeans.

5. Canvas bag: I recently spotted a gorgeous beach bag - here - and now I can’t get enough of them. This canvas bag fits perfect if my profile of the ideal beach bag! 

You Might Also Like

3 COMMENTS

 1. Die patch jeans is super leuk alleen mocht hij iets minder scheurtjes hebben!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha bij mij is het dan weer ‘hoe meer scheuren hoe beter’ :D

   Verwijderen

Contactformulier