All Outfit

CHECKERED WINTER COAT

donderdag, december 06, 2018Nena

s.Oliver, color block, winter coat, checkered, minimalist, all black, camel, trend, 2018, lace up boots

Hi! Het is niet eenvoudig om mijn blog up-to-date te houden de laatste tijd en het is niet dat ik te weinig tijd heb hiervoor. Wel eigenlijk heb ik niet echt genoeg tijd om alles te doen zoals ik het wil maar mijn grootste probleem is dat ik rampzalig ben in het plannen van mijn tijd. Ik hoop dat ik hier iets aan ga kunnen veranderen want ik zou graag weer wat vaker blogposts online zetten! 
-
Hello! It's not easy to keep up with my blog lately and it's not that I don't have enough time. Well actually I don't have many time but I'm also very bad in organizing and planning. I hope I can change this soon so I can inspire you with more outfits and interior posts :-)

s.Oliver, color block, winter coat, checkered, minimalist, all black, camel, trend, 2018, lace up boots

Om goed te beginnen bij deze alvast een nieuwe outfit! Het jassen / mantel seizoen is aangebroken dus ik kon niet achterblijven. Mantels, gewatteerde jassen en vooral veel laagjes zijn de dingen die mij dit koude seizoen helpen overleven. Gelukkig voor mij is het momenteel nog niet zo heel koud. 

Onlangs kreeg ik deze color block mantel van s.Oliver binnen, de ideale jas voor met de huidige temperaturen te dragen. Zo'n color block is ook het ideale item om een volledig zwarte outfit wat op te fleuren. Het is haast niet te geloven maar volledig zwart kan soms wel een saai zijn. Ik vind het ook heerlijk als zo een lange mantel een beetje oversized zit zodat je hem lekker nonchalant kan dragen. Love it!
-
Starting today with a new outfit! Coat season arrived so I couldn't stay behind. Coats and many layers are two things that help me survive during the cold season. Lucky for me it's not that cold yet.

Recently I got this color block coat from s.Oliver and it's the perfect coat for now. This color block coat is a perfect item to spice up my full black outfit. Monochrome really can be boring sometimes. I also love it when coats are a little bit oversized like this one so you can wear it with some nonchalance.

s.Oliver, color block, winter coat, checkered, minimalist, all black, camel, trend, 2018, lace up boots

Sinds de dag dat ik de veter laarzen heb ontdekt kan ik er geen genoeg van krijgen. Waarom heeft niemand mij eerder geïntroduceerd? Ik dacht altijd dat ik genoeg zou hebben aan een paar Dr. Martens maar zoals je kan zien zijn de laarzen van deze outfit veel eleganter.
-
Ever since I discovered lace up boots I can't get enough of them. Why didn't anyone introduce me before? I always thought I had enough with a pair of Dr. Martens but seriously, these ones you can see above are way more elegant.

s.Oliver, color block, winter coat, checkered, minimalist, all black, camel, trend, 2018, lace up boots
s.Oliver, color block, winter coat, checkered, minimalist, all black, camel, trend, 2018, lace up boots

All items are from s.Oliver*
COAT here
LONGSLEEVE here
JEANS here
BOOTS here


You Might Also Like

1 COMMENTS

Contactformulier