All Shopping

NIKE AIR MAX SNEAKERS

woensdag, december 12, 2018Nena

Nike air max, sneakers, sportshowroom, minimal, inspiration, nike air max command, nike air max 1, nike air max 95
Hello! Laten we vandaag even de tijd nemen om de Nike Air Max sneakers onder de loep te nemen. Tegenwoordig een van de populairste sneakers in het straat -en modebeeld.

Vele onder jullie zullen deze sneaker nog herinneren als dé sneaker binnen de hiphop en gabber wereld. Al dan niet een goed of minder goede herinnering ;-). Gelukkig is de Air Max sneaker doorheen de jaren geëvolueerd en wordt hij niet meer aan een bepaalde stijl of sub cultuur gelinkt maar is het nu een geliefde en vooral comfortabele sneaker voor iedereen.

De eerste Air Max sneaker kwam in 1987 op de markt: de Air Max 1. Een model dat vandaag de dag beschikbaar is in alle kleuren, materialen en prints die je je maar kan voorstellen. Onlangs is er nog een samenwerking van de Air Max 1 met de artiest Parra uitgebracht. Een heerlijke combinatie van kleuren en prints!

Zijn naam heeft de Air Max te danken aan het signature zichtbare luchtkussen in de hiel van de schoen. Ditzelfde luchtkussen zorgt ook voor het hemelse comfort. Ik heb ooit een paar Air Max gepast en het eerste wat me opviel was hoe zacht deze sneaker loopt. Helaas pindakaas maar met mijn studentenbudget kon ik me niet echt een paar veroorloven. Misschien is het wel tijd om daar nu verandering in te brengen!

Hieronder enkele van mijn favorieten Air Max modellen. Laar me ook zeker weten welk model jullie het leukst vinden of al in bezit hebben.

Nike Air Max 1
Laten we beginnen met mijn favoriete collectie, mijn meest geliefde modellen komen uit de Nike Air Max 1 reeks. De kleurrijke Parra sneaker of een minimalistisch zwart en wit exemplaar, ik vind ze beide geweldig!

Nike Air Max 95
De innovatieve Nike Air Max 95 heeft sinds dit jaar de modewereld opnieuw veroverd. Dit was de eerste Air Max met het luchtkussen zowel achteraan als vooraan in de zool. Liefde op het eerste zicht was het niet voor mij maar om eerlijk te zijn zie ik ondertussen wel heel veel outfit-potentieel in de zwarte variant met spatten. (Eerlijk gezegd heb ik mijn zinnen er al op gezet).

Nike Air Command
Het 'Command' model heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt maar sprak me wel meteen aan. Misschien vanwege het grote luchtkussen wat ze zo comfortable uitziet? In monochroom zwart of wit ziet deze sneaker er best wel gaaf uit! Wat vinden jullie?

Voor het grootste aanbod Nike Air Max sneakers kan je terecht op Sportshowroom.nl - Misschien ook wel een leuke cadeau voor onder de kerstboom? Ik zou het in ieder geval niet erg vinden ;-)

You Might Also Like

1 COMMENTS

Contactformulier