All Shopping

FAVORITE WINTER SHOES

zondag, november 11, 2018Nena

Chloe susanna boots, western boots, biker boots, winter boots, veja sneakers, sustainable, bijenkorf, fila disruptor, ugg mini, hiker boots, inpiration, 2018,
Ik vertelde jullie vorige keer al dat ik in de herfst en winter het liefste investeer in jassen en damesschoenen. Mijn favoriete winter jassen van de Bijenkorf hebben jullie al kunnen zien in een vorige post, dus bij deze nu ook mijn must have winter schoenen.

Laten we beginnen met dé winter laars waar ik geen enkele winter zonder kan: UGG's. Niet zo geliefd bij iedereen maar als je ze eenmaal hebt ga je hier meteen anders over denken. Dit is de warmste laars die ik ooit heb gehad en ik zou hem dan ook meteen opnieuw kopen. Met het lage model wat je hierboven kan zien kan je trouwens echt mooie outfits combineren.

Bikerboots en westernboots; tijdloze klassiekers en mijn eeuwige favoriet. De Chloé Susanna enkellaarsjes (zie foto) zijn ware cult-items en ik kan er alleen maar van dromen. Gewoon waauw!
Een nieuwe verschijning deze winter zijn de hiker boots, wie dacht dat hiker boots niet fashion-proof konden zijn heeft het mis want Jimmy Choo bewijst alvast het tegendeel. Verder ben ik ook in de winter nog steeds into sneakers, de Fila Disruptor sneakers staan al maanden op mijn lijstje! 

Happy shopping-time! 

You Might Also Like

2 COMMENTS

Contactformulier