All Shopping

FAVORITE WINTER COATS

vrijdag, november 02, 2018Nena

Bijenkorf, mantels, teddyjas, puffer, winterjassen, dames, 2019, warm, zwart, minimalistisch
Het ziet er naar uit dat de warme temperaturen verleden tijd zijn en de herfst nu wel degelijk begonnen is. Daarmee is ook de zoektocht naar fijne herfst -en winteritems weer gestart.

Items waar ik zelf het meeste in investeer tijdens deze seizoenen zijn jassen en schoenen, de rest van mijn outfit is toch amper zichtbaar de komende maanden ;-)

De koude seizoenen overleven met maar één jas is haast onmogelijk voor mij. Hoe meer, hoe beter en hoe warmer, wel .. nog beter! Hierboven kunnen jullie een selectie zien van mijn favoriete winterjassen voor dames die ik terugvond op de webshop van de Bijenkorf

Zolang de temperaturen niet onder het vriespunt dalen draag ik het liefst een dames mantel, ze maken elke outfit stijlvol, bestaan in ontelbaar verschillende soorten en je kan ze echt op zoveel verschillende manieren combineren, van classy tot sportief tot edgy. Die laatste twee krijgen natuurlijk mijn voorkeur! Een basic zwarte mantel is een must have waar je gegarandeerd veel plezier aan gaat hebben, maar ook een eye catching exemplaar met een printje is ideaal om die saaie winteroutfits op te fleuren. De ruitjes print is trouwens ook dit jaar nog niet van zijn troon gestoten. 

Wanneer het echt koud is buiten zijn gewatteerde jassen mijn redding in nood. Voor zo'n stoere puffy bomber ben ik altijd wel te vinden! Ook de teddy jassen die vorig jaar hun intrede maakten zijn nog steeds overal te vinden, en uit ervaring kan ik je meteen zeggen waarom: ze zijn zo warm als ze er uit zien! Mijn favoriet heb ik tot het laatste bewaard, dit is de shearling jas; teddy aan de binnenkant, stoer aan de buitenkant. Een win-win item! 

Hebben jullie al een winterjas gekocht of op het oog? Let me know

You Might Also Like

2 COMMENTS

Contactformulier