All Inspiration

FAVORITE AW22 TRENDS

vrijdag, oktober 21, 2022Nena


Ongelofelijk hoe de tijd vliegt! Het is alweer oktober en ik ben helemaal in de mood voor een nieuw modeseizoen. Ben je benieuwd welke trends en items er dit seizoen voorbij gaan komen in ons straatbeeld en hoe je ze het beste kan combineren? Dan lees hieronder verder:



ELEKTRISCHE KLEUREN

De felle kleuren die afgelopen zomer weer kwamen opduiken blijven nog even aanwezig. Voor nu zet de color blocking trend zich verder in heerlijke winter items zoals warme dikke truien, winter jassen, mantels en zelfs broeken. Hoewel er in mijn monochrome kledingkast weinig kleur te vinden is, zitten er toch enkele uitschieters tussen. Vooral het ‘elektrische blauw’ is een kleur die me altijd aantrekt. Wat vinden jullie van bovenstaande looks? Wanneer je de focus legt op 1 felgekleurd item dan springt dit er ook echt uit zonder dat je outfit too much wordt. De regenjassen van America Today zijn een aanrader, ik heb hem zelf ook en vind ze super fijn en praktisch voor echte regenachtige dagen.



BOMBER JASSEN

Voor de tomboys onder ons is dit een must have; een casual bomberjack. Dé jas die nooit uit de mode is want hij wordt elk seizoen wel weer heruitgevonden. Je kan hem ook werkelijk met elke gelegenheid dragen dankzij de vele verschillende stijlen. Combineer de bomber jas met elegante sieraden om er een vrouwelijke twist aan te geven. Sinds kort verkoopt de Bijenkorf het mythische juwelenmerk Tiffany & Co online. Het merk met de blauw-groene doosjes waarvan niet alleen Audrey Hepburn maar ook ik alleen maar van kan dromen.



GEBREIDE TRUIEN

Yes, truien! Alle soorten, lengtes en stijlen. We mogen helemaal los gaan met kleuren en prints, alles kan dit seizoen! Ik mag me met mijn monochrome kledingkast ook nog steeds gelukkig prijzen want de matching sjaal en trui zijn ook deze winter goedgekeurd. Maak je warme casual look helemaal af met een zonnebril van Bottega Veneta.



PREPPY OUTFITS

De jaren 2000 blijven nog even hangen want ook deze winter gaan we ze nog zien. Een van de Y2K trends is de preppy look, lees; het schooluniform. Een kort rokje gecombineerd met een stropdas en hoge laarzen of sokken. Een gewaagde look maar ik vind hem wel leuk! Gossip Girl vibes all over!
Tot zover mijn favoriete trends voor deze winter. Welke zijn jullie favorieten? Ik ga deze winter vooral investeren in een fel gekleurde mantel, warme truien en waarschijnlijk ook nog wel een zonnebril. Het exemplaar van Bottega Veneta hierboven met de gekleurde glazen blijft namelijk door mijn hoofd spoken ;-)

Alle items komen van deBijenkorf.be



You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier