All Outfit

BLACK / WHITE OUTFIT

donderdag, oktober 27, 2022NenaIk mis het bloggen! VoilĂ  dat is gezegd. Ik mis het om artikels schrijven en merk dat ik de laatste jaren steeds meer tijd aan Instagram ben gaan besteden en mijn blog vaker links liet liggen. Blogs werden minder populair en alle aandacht ging naar Instagram. Jammer want ik vind het schrijven van blogposts nog steeds leuk dus ik heb besloten dat ik dat ook gewoon lekker ga blijven doen. Een blogpost is immers voor altijd en kan altijd teruggevonden worden in zoekresultaten terwijl een IG post in je feed verdwijnt tussen 1000 andere posts en daar stopt het. 

Ik ga vanaf nu mijn Instagram outfits ook hier delen. Hier kan ik altijd wat extra uitleg geven en linken naar de items die ik draag. Op IG kan ik alleen maar een tag van een merk gebruiken maar als ik bijvoorbeeld 'Zalando' tag dan weet nog geen mens welk item ik nu precies draag. Dus bij deze vandaag mijn eerste Instagram outfit post!

-

I miss blogging! Voila, that's said. I miss writing articles and notice that in the past years I have been spending more and more time to Instagram and neglected my blog more often. Blogs became less popular and all the attention went to Instagram. Too bad because I still enjoy writing blogpost so I've decided that I'll just keep doing it. After all, a blogpost is forever and can always be found in search results while IG posts disappear in your feed among 1000 other posts and that's where it stops.

From now on I will also share my Instagram outfits here. Here I can alway explain myself and link to the items I'm wearing in my photos. On IG I can only us a tag of a brand, but if I tag 'Zalando' for examble, then no one knows which item I am wearing exactly. So here's my first outfit post!


I'm wearing:
P&CO socks


You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier