All Shopping

SUMMER W/ HUNKEMÖLLER

maandag, mei 16, 2022Nena

 

Hunkemöller, badmode 2022, Bikini set, Bikini top, Bikini dames, Badpak dames, Cupmaat berekenen, Pyjama dames
Geen zonvakantie voor mij dit jaar, of tot nu toe nog niet. Gelukkig schijnt de zon hier ook en kunnen we hier ook lekker bruinen! En wat is er beter dan dit te doen in een super mooie bikini set waar iedereen enthousiast van wordt!?

Voor de badmode 2022 trends moet je bij Hunkemöller zijn. Ze hebben er een uitgebreide collectie van badpakken, bikini's, tankini's en overige strand accessoires. Het fijne bij Hunkemöller is ook dat je alles los kan kopen en hierdoor kan mix & matchen om je eigen setje samen te stellen. Dit is ook fijn wanneer je boven -en onderlichaam niet dezelfde maat hebben, zo kan je toch de ideale fit vinden. Ook niet onbelangrijk is je cupmaat berekenen, hier hebben ze een super eenvoudige en handige tool voor die je daarmee helpt want toegegeven, het doel is dat we allemaal zelfzeker en comfortabel van de zon kunnen genieten, toch?

Als we de aankomende trends mogen geloven gaan we deze zomer veel asymmetrische bikini's en badmode met cut-outs zien alsook de dierenprint (help!). Gelukkig kan je niets fout doen met de kleur want alle kleuren zijn hip deze zomer. Van felle kleuren tot metallic en pastel tinten, je kan helemaal los gaan! Hieronder zien jullie enkele voorbeelden van de aankomende badmode trends. Het metallic roze setje ziet er girly en schattig uit terwijl het cobalt blauw net een stoere sportieve look geeft, dit vind ik overigens een super mooie kleur bij iedereen, of je nu zongebruind bent of niet, dit blauw knalt altijd!

Voor wie het zich nog zou afvragen, maar vast niet ;) in de collage hierboven zie je mijn favorieten selectie. Minder kleurrijk uiteraard, ik zie het liefste zwart en wit hoewel ik ook nog wel zou durven bezwijken voor het fel blauw. De witte triangl bikini die je hierboven ziet is mijn favoriet! Minimalistisch maar toch elegant. Zo zie je maar dat er bij Hunkemöller voor ieder wat wils is.

Kopen jullie elk jaar nieuwe badmode? 


Hunkemöller, badmode 2022, Bikini set, Bikini top, Bikini dames, Badpak dames, Cupmaat berekenen, Pyjama dames

All photos are from HunkemöllerYou Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier