All Outfit

BLACK & GOLD UTILITY COLLECTION

zondag, februari 07, 2021Nena

Black & gold, official, utility collection, street style, belgium, ik koop belgisch, belgian brand, streetwear, 2021

Hello! Ik was me er nog niet van bewust maar blijkbaar is dit pas mijn eerste blogpost dit jaar, oeps! Gelukkig kan ik de schade inhalen want dankzij de nieuwe Utility collectie van Black & Gold heb ik maar liefst 3 nieuwe outfit posts klaarstaan. Hier alvast de eerste:
-
Hello! I wasn't aware of it yet but apparently this is only my first blogpost this year, oops! Fortunately I can make up the damage because thanks to the new Utility collection of Black & Gold I have no less than 3 outfit posts ready to show you. Here comes the first one:  

Black & gold, official, utility collection, street style, belgium, ik koop belgisch, belgian brand, streetwear, 2021

Black & Gold is een Belgisch kledingmerk dat zich laat inspireren door de Mexicaanse tradities, je kan hun kleding vooral herkennen aan de 'Sugar Skull'. 
De laatste nieuwe 'Utility' collectie is een industrieel geïnspireerde collectie voor zowel mannen als vrouwen. De kledingstukken vallen op dankzij hun sportieve en functionele uitstraling en mogen gerust high fashion genoemd worden. De collectie is beschikbaar in 2 kleuren: zwart en wit, yay!

Ik ben zelf helemaal fan van deze collectie! Moest ik zelf kleding kunnen ontwerpen, dan zou het er zo uitzien, minimalistisch en sportief! Ook de kwaliteit van de kledingstukken maakt me blij, degelijke stof en goede pasvormen. Je gaat deze kleding nog vaak voorbij zien komen in mijn outfits, het zijn mijn nieuwe favoriete basics.
-
Black and Gold is a Belgian clothing brand that is inspired by Mexican traditions, you can mainly recognize their clothing by the 'Sugar Skull'. 
The latest Utility collection is an industrial inspired collection for both men and women. The garments stand out thanks to their sporty and functional appearance and can be called 'high fashion'. The collection is available in 2 colors: black and white, yay!

I'm a huge fan of this collection myself. If I could design clothes myself they would look like this; minimalist and sporty! Also the quality of the clothes makes me happy, solid fabrics and a good fit. You will often see me wearing these clothes cause these are my new favorite basic pieces. 

Black & gold, official, utility collection, street style, belgium, ik koop belgisch, belgian brand, streetwear, 2021
Black & gold, official, utility collection, street style, belgium, ik koop belgisch, belgian brand, streetwear, 2021
Black & gold, official, utility collection, street style, belgium, ik koop belgisch, belgian brand, streetwear, 2021
Black & gold, official, utility collection, street style, belgium, ik koop belgisch, belgian brand, streetwear, 2021, zara boots
Black & gold, official, utility collection, street style, belgium, ik koop belgisch, belgian brand, streetwear, 2021, leather trousers

I'm wearing: 
WEEKDAY trousers
ZARA boots
H&M jacket

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier