All Outfit

CAMEL COLOR BOOTS

donderdag, november 26, 2020Nena

Sacha shoes, boots, suede, détail bag, sustainable, arket hat, alpaca wool, outfit, trend, 2020

Ik heb er zo naar uitgekeken om deze post online te zetten. Al vanaf het moment dat ik de foto's gemaakt heb was in enthousiast. Het licht was zo perfect die dag! Normaal ben ik altijd een beetje sceptisch wanneer de zon schijnt als ik outfit foto's wil gaan maken, de zon -en of schaduw kunnen het echt flink verpesten door overbelichting of harde schaduwen maar deze dag was alles precies in balans! Helemaal perfect voor mijn outfit te showen zoals deze het verdient! 
-
I've been looking forward to upload this blogpost. From the moment I did this outfit shoot I was immediately enthusiastic. The light was so perfect that day! Normally I'm a bit skeptical when on sunny days when I want to take outfit photos, the sun and shadow can make or break your photos due to overexposure or harsh shadows. But that day everything was perfect, just like the outfit deserved! 

Sacha shoes, boots, suede, détail bag, sustainable, arket hat, alpaca wool, outfit, trend, 2020

Wel, niet alles was perfect. Ik heb best gevoelige ogen voor zonlicht zoals je kan zien! Maar diep vanbinnen was ik echt blij hoor, want hoe tof is deze outfit!? Ik zeg het niet vaak van mijn eigen outfits maar deze vond ik echt leuk omdat alles zo perfect bij elkaar past. Een paar jaar geleden vond ik bruine tinten nog afschuwelijk maar tegenwoordig heb ik de deur (van mijn kledingkast) opengezet om ze binnen te laten. 

Nieuw aan deze outfit zijn de schoenen van Sacha, ze zullen jullie van bekend voor komen van deze (klik hier) blogpost, daar draag ik ze namelijk ook in een andere kleur. Maar hey, het model is gewoon super en ik was op zoek naar bruine boots dus toen ik deze zag dacht ik 'waarom ook niet?'. Achteraf zag ik dat ze exact dezelfde kleur hebben als mijn suede biker jasje, dit maakt het nog fijner om ze te combineren. Heel erg blij mee!  
-
Well not everything was perfect, my eyes are pretty sensitive for sunlight haha. But deep inside I was very happy, look how lovely this outfit is!? I don't say that often about my own outfits but this one made me very happy because everything looks so perfect together. A few years ago I still hated brown shades but nowadays I opened the door (of my closet hehe) to let them in. 

New to the outfit are the shoes, they may look familiar to you from this (click here) outfit post, I wore the same boots but in a different color. But hey, the model is just great and I was looking for brown boots so when I saw these I was like 'why not?'. Afterwards I even realized they're exactly the same brown color as my suede biker jacket, this makes it even easier to combine them! Happy me! 

Sacha shoes, boots, suede, détail bag, sustainable, arket hat, alpaca wool, outfit, trend, 2020

Mijn tasje is van het Belgische merk Détail, een duurzaam merk dat gebruik maakt van gerecycleerde materialen en deze laat uitvoeren in India. Alle handtassen zijn handgemaakt en daardoor uniek. Het is een van de weinige tassen die echt wit is en niet off-white of creme kleur zoals je wel vaker ziet. 
-
My bag is from the sustainable brand Détail, a sustainable brand that uses recycled materials and has them created in India. All handbags are handmade and therefore unique. It's one of the few bags that's snow white and not off white or cream like most of them.  

Sacha shoes, boots, suede, détail bag, sustainable, arket hat, alpaca wool, outfit, trend, 2020
Sacha shoes, boots, suede, détail bag, sustainable, arket hat, alpaca wool, outfit, trend, 2020
Sacha shoes, boots, suede, détail bag, sustainable, arket hat, alpaca wool, outfit, trend, 2020
Sacha shoes, boots, suede, détail bag, sustainable, arket hat, alpaca wool, outfit, trend, 2020
Sacha shoes, boots, suede, détail bag, sustainable, arket hat, alpaca wool, outfit, trend, 2020


What I'm wearing:
ZARA coat
ASOS tshirt
MANGO jeans

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier