All Outfit

CLASSY MINIMAL

zondag, augustus 11, 2019Nena

Black blazer, mango, smart style trousers uniqlo, weekday t-shirt, reebok club sneakers, minimal, street style, minimalist, belgium

Voor het eerst in 2 maanden heb ik de tijd gevonden om een nieuwe post te maken en het maakt me blij! Om eerlijk te zijn heb ik het toch wel gemist. Nu dat ik een jaartje ouder ben ondertussen (gisteren was ik jarig) hoop ik dat ik mijn tijd wat beter geregeld krijg. Ondertussen kunnen jullie alvast een nieuwe outfit ontdekken:
-
For the first time in 2 months I've found some time to create a new post and it makes me happy! I actually missed it. Now that I'm a year older (yesterdays birthday) I hope I'll be able to manage my time better! Meanwhile, enjoy this new outfit:

Black blazer, mango, smart style trousers uniqlo, weekday t-shirt, reebok club sneakers, minimal, street style, minimalist, belgium

Ik ben in mijn afwezige maanden gelukkig geen stijlmetamorfose ondergaan. Zwart, grijs en wit zijn nog steeds mijn favorieten. Vandaag een outfit met een zwarte blazer die ik ooit in de Mango sale heb gevonden voor 14 euro(!), de bekende "smart style' broek van Uniqlo en mijn geliefde Reebok sneakers. 
-
Luckily I haven't undergone a style metamorphosis in my absent months. Black, gray and white are still my favorites. Today an outfit with a black blazer that I once found at sale for 14 euros(!) at Mango, also the famous 'smart style' trousers from Uniqlo and my beloved Reebok sneakers.

Black blazer, mango, smart style trousers uniqlo, weekday t-shirt, reebok club sneakers, minimal, street style, minimalist, belgium
Black blazer, mango, smart style trousers uniqlo, weekday t-shirt, reebok club sneakers, minimal, street style, minimalist, belgium
Black blazer, mango, smart style trousers uniqlo, weekday t-shirt, reebok club sneakers, minimal, street style, minimalist, belgium

What I'm wearing:
MANGO blazer (old) 
WEEKDAY t-shirt (old)
UNIQLO trousers 
REEBOK sneakers


You Might Also Like

1 COMMENTS

  1. Nog een late gelukkige verjaardag gewenst! :D

    Ik moet nog dri-ng-end een nieuwe zwarte blazer zien te vinden voor de herfst. De mijne is te smal aan de schouders geworden en ik kan ├ęcht niet zonder!

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier