All Outfit

CAMEL WINTER COAT + GASTON LUGA BACKPACK

maandag, januari 21, 2019Nena

Zara masculine coat, stoere jas, camel, mantel, asos ridley jeans, gaston luga, clässic backpack, rugzak, stylisch, minimal, outfit, street style

Heb ik een mededeling over deze vriestemperaturen gemist? Ik ben hier totaal niet klaar voor, eigenlijk nooit. Achja, het goed nieuws is dat ik nu officieel in mijn nieuw winter mantel woon en dat ik een nieuwe rugzak heb ontvangen van een merk dat ik al heel lang op de voet volg: Gaston Luga! Lees verder:
-
Did I miss the memo of freezing temperatures? I'm definitely not ready for this .. Ah, well the good thing is that I'm officially living in my new camel winter coat and that I received a new backpack from a brand that I'm following for a very long time: Gaston Luga! Read more:

Zara masculine coat, stoere jas, camel, mantel, asos ridley jeans, gaston luga, clässic backpack, rugzak, stylisch, minimal, outfit, street style

Afgelopen jaren bestond mijn winterkleurenpalet uit zwart en grijs met hier en daar wat wit. Sinds dit jaar is daar verandering in gekomen en experimenteer ik met neutrale kleuren. Ik moet zeggen dat dit mij beter bevalt dan ik had verwacht! Aarde kleuren zijn bijvoorbeeld ideale minimalistische kleuren. Deze camel kleurige mantel heb ik vorige maand bij Zara gekocht nadat ik er al een tijdje mee in mijn hoofd zat. Ik draag hem echt vaak, zelfs meer dan mijn zwarte jassen! Ondertussen heb ik de lichte grijze versie ook op de kop getikt in de solden, yay!
-
Past years my winter color palette was black and grey with some white here and there. Since this year I'm experimenting with neutral colors. I must say that I like this much better than I expected! For example, earth colors are ideal minimalistic colors. I bought this camel colored masculine coat last month at Zara after I had it on my mind for a while. I wear it a lot lately, even more than my black coats. In meantime I also found the same coat in light grey on sale, yay! 

Zara masculine coat, stoere jas, camel, mantel, asos ridley jeans, gaston luga, clässic backpack, rugzak, stylisch, minimal, outfit, street style

Ik ben altijd al een rugzak-type geweest, die dingen zijn gewoon zo ontzettend handig! Zeker nu ik 2 motors heb maak ik er nog meer gebruik van als vroeger. Het Zweedse rugzakken merk Gaston Luga volg ik al een hele tijd via Instagram. Ik was meteen fan van hun rugzakken! De collecties zijn minimalistisch, casual en elegant tegelijk. Geen dikke schouderstraps, plastic sluitingen of dunne stof maar stevig canvas afgewerkt met metalen details.
-
I've always been a backpack type of girl, those things are just so easy to wear! Especially now that I have two motors, I use them a lot. I've been following Swedish backpack brand Gaston Luga for a while now on Instagram. I immediately became a fan of their backpacks. The collections are minimalistic, casual and elegant at the same time. No stuffed shoulder pads, plastic closures or thin fabric but sturdy canvas finished with metal details.

Zara masculine coat, stoere jas, camel, mantel, asos ridley jeans, gaston luga, clässic backpack, rugzak, stylisch, minimal, outfit, street style

De Clässic rugzak is met zijn tijdloze design mijn favoriet. Hij ziet er niet overdreven groot uit maar er past wel meer als voldoende in. Er is plaats voor een 13 inch laptop en verder zijn er ook nog 2 kleinere vakken. Aan de buitenkant is er nog een groot vak waar je accessoires in kwijt kan en achteraan zit er zelfs nog een vakje wat groot genoeg is voor reisdocumenten en paspoorten. Kortom, deze rugzak heeft alles wat een rugzak moet hebben.
-
The Clässic backpack is with its timeless design my favorite. It doesn't look too big but it fits more than enough. There's room for a 13 inch laptop and there are also 2 smaller compartments inside. On the outside there's a big pocket on the front and a smaller one that fits travel-documents on the back. In short, this backpack has everything a backpack should have. 

Zara masculine coat, stoere jas, camel, mantel, asos ridley jeans, gaston luga, clässic backpack, rugzak, stylisch, minimal, outfit, street style

Met de code "NENA" krijg je nu 15% korting op het hele assortiment van Gaston Luga

What I'm wearing:
ZARA coat
WEEKDAY sweatshirt - or here
ASOS ridley jeans
CONVERSE sneakers
GASTON LUGA backpack*

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier