All Outfit

FLOWER DRESS + LACE UP BOOTS

vrijdag, oktober 05, 2018Nena

Sacha shoes, lace up boots, maxi dress, flower dress, weekday, black, biker, outfit, street style

Hello! Afgelopen zomer had ik mijn zinnen gezet op een maxi jurk. Het is even zoeken geweest naar een exemplaar naar mijn zin maar ik heb hem kunnen scoren! Take a look:
-
Hello! Last summer I had my mind set on a maxi dress. It was a long search but I've been able to score a good one! Take a look:

Sacha shoes, lace up boots, maxi dress, flower dress, weekday, black, biker, outfit, street style

Hoewel het eigenlijk een zomerjurk is was het vanaf het begin al mijn intentie om hem te combineren met een jas of trui vandaar dat ik hem nu pas laat zien! Het is echt een veelzijdige jurk waar je best uiteenlopende looks mee kan creƫren. De dunne stof met bloemenprint maakt het een ideale zomerjurk, een paar pumps eronder en je bent gekleed voor een chique gelegenheid! Nu ga ik hem waarschijnlijke vaker als alledaagse jurk dragen dus heb ik gekozen voor een casual combinatie met een leren jas en mijn nieuwe veter laarzen van Sacha.
-
Although it's actually a summer dress, it was my intention from the beginning to combine it with a jumper or jacket. That's why I waited to show it until now. It's a very versatile dress, you can create quite different looks. The thin fabric and flower prints make it a perfect summer dress. Wear it with some pumps and you're dresses for a chic occasion. Now I'm probably gonna wear it more often as an everyday dress so I opted for a casual combination with a leather jacket and my new lace up boots from Sacha. 

Sacha shoes, lace up boots, maxi dress, flower dress, weekday, black, biker, outfit, street style

Het leren jasje heb ik afgelopen zomer in de sale gescoord bij Zara. Mijn vorige was letterlijk uit elkaar aan het vallen dus toen ik deze zag hangen heb ik dan ook geen moment getwijfeld. 
-
I found this leather jacket last summer at the Zara sale. My previous one was literally falling apart so when I saw this one I didn't hesitate for a moment. 

Sacha shoes, lace up boots, maxi dress, flower dress, weekday, black, biker, outfit, street style

Bij deze nog eens een close up van mijn nieuwe laarzen. Classy en minimalistisch! De subtiele studs zijn trouwens een leuk detail! 
-
A close up of my new boots. Classy and minimalist! The subtle studs are a nice detail! What I'm wearing:
ZARA leather jacket
WEEKDAY abigail maxi dress
SACHA boots
WEEKDAY sunglasses


You Might Also Like

2 COMMENTS

Contactformulier