All Shopping

HOLIDAY ESSENTIALS 2018

vrijdag, juni 01, 2018Nena

Bijenkorf, badpakken, bikini's, seafolly, zoe karssen, calvin klein, frankie swimwear, inspiration, 2018, holidays, swimwear

Terwijl iedereen op vakantie is of zijn vakantie aan het plannen is, zit ik hier thuis met nog totaal geen idee hoe ik mijn zomerverlof ga invullen. Ik kan me zelfs niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst de zee buiten BelgiĆ« heb gezien, hoe erg is dat!?  Zo graag ik alles goed geregeld wil hebben, zo graag maak ik ook impulsieve beslissingen dus een last-minute reis of road trip zou nog wel eens kunnen gebeuren. Dit gaat natuurlijk ook gepaard met de nodige 'holiday essentials' dus ik heb alvast een lijstje gemaakt met mijn favoriete bikini's en badpakken

Onbewust valt mijn oog steeds op de badpakken van Seafolly. En terecht want het zijn prachtige minimalistische badpakken die zich toch weten te onderscheiden dankzij hun mooie vorm. Het zwarte retro model wat je hierboven kan zien is met uitsprong mijn favoriet, simpel maar heel elegant! Hij is ook nog in het blauw en olijfgroen beschikbaar, ook twee heel toffe kleuren voor de zomer. Voor wie het wat minder serieus mag zijn is er ook nog het geweldige cartoon badpak van Zoe Karssen. Ik voel al keuzestress ;-)

Onder de bikini's doet Seafolly het ook helemaal niet slecht maar toch verkies ik dit keer het merk Frankie Swimwear. De asymmetrische Cannes top vind ik echt ontzettend mooi maar vanwege mijn kleine borsten zou ik misschien toch eerder kiezen voor de baby bralette, wat vinden jullie? Verder heeft Calvin Klein ook elk jaar weer opnieuw toppers in hun bikini collectie. Ze durven experimenteren maar houden het steeds sportief en minimalistisch, ik ben fan!
Hebben jullie al een bikini of badpak gekocht dit jaar?

Bovenstaande items kan je terugvinden in de webshop van de Bijenkorf.

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier