All Outfit

SWEAR WORDS + SUPERGA'S

vrijdag, mei 04, 2018Nena

Zara leather biker jacket, filles a papa sweatshirt, swear words, camel, asos kimmi jeans, white superga sneakers, outfit, street style, belgium

Hi! Vandaag toon ik jullie enkele items die ik onlangs aan mijn kledingkast heb toegevoegd: een gewaagde sweater van Filles A Papa en mijn nieuwe Superga sneakers. Let's have a look!
-
Hi! Today I'm showing show some new items that I recently added to my wardrobe: a daring sweatshirt by Filles A Papa and my new Superga sneakers. Let's have a look!

Zara leather biker jacket, filles a papa sweatshirt, swear words, camel, asos kimmi jeans, white superga sneakers, outfit, street style, belgium

Een tijdje geleden was er in Maasmechelen Village een pop-up outlet van Filles a Papa. Dit Belgische modelabel van de twee zussen heeft altijd al mijn aandacht weten trekken met zijn rock chic gehalte. Gewaagde teksten, contrasterende vormen en materialen zoals een overdosis pailetten, het kan allemaal bij Filles a Papa. Ik was al een tijdje op zoek naar een bruine sweater en toen ik deze voor een spotprijs zag hangen was ik meteen verkocht. De scheldwoorden die erop staan neem ik er met alle plezier bij. Iedereen die me kent weet dat deze sweater me op het lijf geschreven is letterlijk en figuurlijk ;-)
-
A while ago there was a pop up outlet from Filles A Papa at Maasmechelen Village. This Belgian fashion label of two sisters has always attract my attention with its rock chic content. Bold texts, contrasting shapes and fabrics such as an overdose of sequins, everything is possible at Filles A Papa. I'd been looking for a brown sweatshirt for a while when I saw this one for a bargain price, I was immediately sold. It's not really human friendly but most people know this sweatshirt is written all over me, literally and figuratively ;-) 

Zara leather biker jacket, filles a papa sweatshirt, swear words, camel, asos kimmi jeans, white superga sneakers, outfit, street style, belgium

Dankzij Van Arendonk heb ik eindelijk mijn gewilde Superga's kunnen bemachtigen. Omdat ik er zo blij mee ben, heb ik er dus ook maar meteen een outfit post mee gemaakt. Ondertussen is dit al mijn 3e paar en daar gaat het zeker niet bij blijven! Next: flatforms!
-
Thanks to Van Arendonk I finally managed to get my hands on a pair of white Superga's. Because I'm so happy with my new gain, I immediately created an outfit with them. This is already my 3rd pair of Superga and it will not stay that way! Next: flatforms!

Zara leather biker jacket, filles a papa sweatshirt, swear words, camel, asos kimmi jeans, white superga sneakers, outfit, street style, belgium
Zara leather biker jacket, filles a papa sweatshirt, swear words, camel, asos kimmi jeans, white superga sneakers, outfit, street style, belgium

What I wear:
ZARA leather jacket
FILLES A PAPA sweatshirt
ASOS jeans
SUPERGA sneakers

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

You Might Also Like

2 COMMENTS

Contactformulier