All Outfit

THE RED BOOTS

donderdag, november 30, 2017Nena

Red buckle biker boots, sacha shoes, chloe inspired, alternative, knock off, check, tartan, blazer, black white, outfit, minimal, asos jeans

Hi! Eindelijk heb ik de laarsjes die al maanden op mijn wish list stonden en geloof het of niet, ze zijn niet zwart! Kijken jullie mee naar mijn nieuwe outfit post? 
-
Hi! Finally I have the boots that were on my wish list for months and believe it or not, they're not black! Take a look at my new outfit post!

Red buckle biker boots, sacha shoes, chloe inspired, alternative, knock off, check, tartan, blazer, black white, outfit, minimal, asos jeans

Deze jas heb ik een tijdje geleden gekocht bij H&M en ik vind hem ge-wel-dig! Normaal gezien ben ik niet zo meegaand met trends maar na enkele keren zulke geruite jassen voorbij te hebben zien komen bij andere bloggers, kreeg ik ze niet meer uit mijn hoofd. Gelukkig vond ik al snel een mooi en betaalbaar exemplaar bij H&M want ruiten moesten precies zijn zoals ik ze in gedachten had! ;) Het is een vrij deftige jas maar je kan hem op verschillende manieren stylen en dankzij de zwart witte kleuren past hij ook perfect bij de rest van mijn kledingkast. 
-
I bought this blazer a while ago at H&M and I love it! Normally I'm not really into trends but after seeing these checked blazers a few times at other bloggers, I couldn't get them out of my mind. Luckily I quickly found a pretty and affordable one at H&M cause the checks had to be exactly like I had them in my mind ;) It's a pretty formal blazer but you can style it in different ways and thanks to the black and white colors it fits perfect with the rest of my wardrobe.  

Red buckle biker boots, sacha shoes, chloe inspired, alternative, knock off, check, tartan, blazer, black white, outfit, minimal, asos jeans

Ook deze laarsjes hebben maanden in mijn hoofd gezeten. Elke keer als ik bij Sacha kwam heb ik ze gepast maar toch heb ik ze niet eerder gekocht omdat ik niet zeker wist of ik ze wel vaak ging dragen. Ondertussen ben ik ervan overtuigd dat deze donkerrode kleur net super mooi is bij een minimalistische look. Ze zitten ook echt super fijn! Wat vinden jullie ervan?
-
Also these boots have been in my head for a very long time. Every time came across Sacha, I tried them on but I didn't buy them earlier cause I wasn't sure if I would wear them often. Meanwhile I'm convinced that this dark red color looks super nice with a minimal outfit. And they are also so comfy! How do you like them?

Red buckle biker boots, sacha shoes, chloe inspired, alternative, knock off, check, tartan, blazer, black white, outfit, minimal, asos jeans

Red buckle biker boots, sacha shoes, chloe inspired, alternative, knock off, check, tartan, blazer, black white, outfit, minimal, asos jeans


H&M blazer
AMERICAN APPAREL sweatshirt
ASOS jeans
BewarenBewaren
BewarenBewaren

You Might Also Like

2 COMMENTS

  1. Great boots, nice look!

    https://dinamighty.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, je foto's worden steeds beter en je ziet er hier echt heel mooi uit. Je haar is super tof!

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier