All Lifestyle

MINIMAL IPHONE CASE

zaterdag, november 25, 2017Nena

Iphone 7 case, minimal, invisible, white, gitwit, super thin, super dun, minimalisten, effen, Gustaav

Al sinds ik vorig jaar mijn iPhone 7 kocht, heb ik moeite met het vinden van een nieuw hoesje wat ik mooi vind. Voor mijn iPhone 4 heb ik wel 20 hoesjes maar bij mijn iPhone 7 zit het gewoon niet mee. Gelukkig heb ik onlangs een nieuw merk leren kennen 'Gustaav', zij hebben het helemaal! Precies waar ik naar op zoek was!
-
Ever since I bought my iPhone 7 last year, it's been so hard to find a case for it that I liked. I had like 20 cases for my iPhone 4 but I couldn't find anything nice for my iPhone 7. Fortunately I got to know a new brand called 'Gustaav' and they have it all! Exactly what I was looking for. 

Iphone 7 case, minimal, invisible, white, gitwit, super thin, super dun, minimalisten, effen, Gustaav

De minimalisten onder ons gaan deze hoesjes zeker en vast apprecieren. Ze zijn speciaal ontworpen om het dunne design van je iphone te behouden en toch te beschermen tegen krassen en deuken. Het hoesje is maar 0,35 mm dik en zoals je kan zien past hij helemaal perfect rond mijn iphone. De afwerking is echt top; geen opvallende naden en alles sluit mooi aan - check vooral rond de camera! - Omdat het zo een dun hoesje is ziet het eruit alsof er geen hoesje aanwezig is. Ik heb bewust voor wit gekozen omdat dit mooi bij mijn iphone past en heb al meermaals de vraag gekregen waar ik een witte iphone 7 heb gevonden. Hah! Bij deze weten jullie dus hoe ik dit heb gedaan: Gustaav!
Behalve gitwit zijn de hoesjes ook nog in 5 andere kleuren beschikbaar.
-
The minimalists among us will definitely love these covers. They're specially designed to keep the thin design of your phone while still protecting it from scratches and dents. The case is only 0,35 mm thick and as you can see it fits like a glove around my phone. The finish and details are awesome; no noticeable seams and everything fits perfect - check around the camera to see what I mean! - Because it's such a thin case, it looks like there's no case present. I consciously opted for white cause this fits nicely with my iPhone and I have been asked several times where I found a white iPhone 7. Hah! Now you know it: Gustaav is the place to be! 
Except white, the covers are also available in 5 other colors.

Iphone 7 case, minimal, invisible, white, gitwit, super thin, super dun, minimalisten, effen, Gustaav
Iphone 7 case, minimal, invisible, white, gitwit, super thin, super dun, minimalisten, effen, Gustaav

Ik ben blij dat ik eindelijk een deftig hoesje heb gevonden. Bij deze: bedankt Gustaav om de wereld te verlossen van lelijke dikke smartphone hoesjes!
-
I'm so glad that I finally found the perfect iPhone case for me. With this: thanks Gustaav to rid the world of ugly and thick smartphone cases! 

Iphone 7 case, minimal, invisible, white, gitwit, super thin, super dun, minimalisten, effen, Gustaav


De hoesjes zijn te koop op de webshop van Gustaav.
-
You can find the cases on the webshop of Gutaav.

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier