All Outfit

YELLOW + DUNGAREES

donderdag, augustus 03, 2017Nena

Asos, black dungarees, 90's, Yellow, slogan t-shirt, BACK, reebok classic sneakers, outfit, minimalist

Hi! Vandaag draag ik een combinatie van enkele favoriete items. Ik ben volledig into salopetten, jumpsuits, playsuits en alles in één stuk de laatste tijd. Het is gemakkelijk om te combineren, gemakkelijk om te dragen en ziet er altijd wel interessant uit. Wat heb ik nog meer nodig? Let's have a look:
-
Hi! Todays outfit is a combination of my favorite items. I'm very into dungarees, jumpsuits, playsuits and everything one-piece. They're easy to style, easy to wear and alway look interesting. What do I need more? Let me show you my new look!

Asos, black dungarees, 90's, Yellow, slogan t-shirt, BACK, reebok classic sneakers, outfit, minimalist
Jullie weten allemaal dat ik vrij weinig kleuren draag. Meestal is het altijd zwart, wit of grijs en heel soms eens een subtiele kleur. Waarschijnlijk zullen jullie daarom ook nooit geweten hebben dat geel eigenlijk mijn favoriete kleur is. Jep, een behoorlijk opvallende kleur voor iemand als mij he? Hoe dan ook, ik heb geen enkele geel items in mijn kast, op deze slogan t-shirt na. Soms, als ik in een kleurrijke bui ben dan durf ik hem wel eens dragen. Natuurlijk combineer ik hem met zwart, niet alleen omdat zwart niet mag ontbreken maar omdat ik de combinatie geel en zwart gewoon perfect vind. 
-
You all know I'm always into black, white and grey but would you ever guess that yellow is my favorite color? Yes I know, a somewhat bright and tricky color for someone like me isn't it :) Anyway I don't have anything yellow in my closet except this slogan t-shirt from BACK. Once in a while when I'm in a colorful mood I'll wear it. Of course I combined it with black, not only because it would be too colorful but I just love the combo of black and yellow.

Asos, black dungarees, 90's, Yellow, slogan t-shirt, BACK, reebok classic sneakers, outfit, minimalist
Asos, black dungarees, 90's, Yellow, slogan t-shirt, BACK, reebok classic sneakers, outfit, minimalist

BACK t-shirt (via WEEKDAY)
ASOS dungarees
REEBOK sneakers (via ZALANDO)

You Might Also Like

5 COMMENTS

Contactformulier