All Outfit

BLUE HAIR - WHITE SHOES

zondag, augustus 20, 2017Nena

Blue hair, silver, grey, l'oreal colorful hair, black v-neck, levi's 501 jeans, surf shack, sacha white flatform sneakers, platform
Hello! De outfit van vandaag is een combinatie van enkele nieuwe dingen in mijn leven: mijn nieuwe (blauwe) haarkleur, een nieuwe Levi's jeans en mijn nieuwe platform sneakers van Sacha! Let's have a look:

-
Hi! Today's look is a combination of some new things in my life: my new (blue) hair, a new Levi's jeans and my new flatform sneakers from Sacha! Let's have a look:

Blue hair, silver, grey, l'oreal colorful hair, black v-neck, levi's 501 jeans, surf shack, sacha white flatform sneakers, platform

Van het moment dat ik mijn eerste Levi's jeans kocht was ik meteen verliefd. Toen ik deze jeans in de sale tegenkwam kon ik hem dan ook niet laten liggen. Voor de verandering eens geen gaten en scheuren maar gewoon een basic exemplaar in een typisch jeans blauwe kleur.
-
Since I bought my first Levi's jeans I'm in love. Of course I couldn't resist these jeans when they were on sale last month. For a change no rips and holes but just a basic model in a typical blue jeans color. 

levi's 501 jeans, surf shack, sacha white flatform sneakers, platform

Say hi to my new shoes! Mijn liefde voor witte schoenen zal nooit verdwijnen, ik kan er dan ook nooit genoeg hebben! Deze platform sneakers zijn een mooie aanwinst, ze passen echt bij elke outfit. Hebben jullie de nieuwe collectie van Sacha al gezien? Ik hoop dat we nog een beetje zomer krijgen want ik heb alweer heel mooie sandalen gespot, oeps!
-
Say hi to my new shoes! My love for white shoes will never end I guess, I can never have enough of them. These platform sneakers are a succes, they literally fit with every outfit. Have you already seen the new collection of Sacha btw? I hope we'll get some summer days in the next weeks cause I spotted some very nice sandals, oops!

Blue hair, silver, grey, l'oreal colorful hair, black v-neck

And last but not least mijn nieuwe kapsel! Het is al een paar keer voorbij gekomen op Instagram maar ik heb mijn haar onlangs de nieuwe Colorful hair kleuring van L'oreal Professionnel uitgetest, binnenkort meer hierover!
-
And last but not least my new hair! It has passed a few times on Instagram but a while ago I tried the new coloring from L'oreal Professional called Colorful hair. Soon more about this, stay tuned!


H&M black t-shirt
VOGUE striped t-shirt
LEVI'S jeans (via ZALANDO)
SACHA sneakers


You Might Also Like

2 COMMENTS

Contactformulier